📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Łap piwko za poprawienie nastroju, w tym zjebanym dla mnie dniu. Może gościu próbuje założyć czapkę?
W sumie tego typu popierdalanie i gówno pięknie się ze sobą łączą.
Ten kawałek przestaje być taki zajebisty, kiedy dowiadujesz się że on nie śpiewa "łaka-maka-fon", tylko "rock the microphone".
Co ty gadasz. To z prawdziwej historii zaczerpnięte.
Typowy współczesny internetowy poszukiwacz atencji i poklasku.
Brawo dla niego, jest debilem, a nas to bawi.
Tańcz błaźnie
Brawo dla niego, jest debilem, a nas to bawi.
Tańcz błaźnie
Film w sam raz na sadola ale... w PL były patostreamy i pewien słynny Magical siadał na vanishu w zamian za donejty. Tutaj inny kretyn dla kilku drobniaków postanowił obtoczyć swoją głowę w gównie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów