📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up
O kurwa, faktycznie... Przy zakładaniu konta powinno być jakieś zadanie typu: ile to jest 2+2, co by wytępić połowę gimbusów... i jeszcze to iks de.
O kurwa, faktycznie... Przy zakładaniu konta powinno być jakieś zadanie typu: ile to jest 2+2, co by wytępić połowę gimbusów... i jeszcze to iks de.
@up
Wy tak na poważnie czy razem w akademiku na zupkę z knorra zbieracie??
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Wy tak na poważnie czy razem w akademiku na zupkę z knorra zbieracie??
@up @up wowka01
Na pierwszy rzut oka to to wygląda jak freezby, ale co może wiedzieć taki debil jak Ty, skoro siedzisz przed kompem 20 h na dobe i nie ruszasz się z domu.
Na pierwszy rzut oka to to wygląda jak freezby, ale co może wiedzieć taki debil jak Ty, skoro siedzisz przed kompem 20 h na dobe i nie ruszasz się z domu.
@up
Przecież oni nie wiedzą nawet, jak tym rzucać, to nie dziwmy się że nazwę też mylą.
Przecież oni nie wiedzą nawet, jak tym rzucać, to nie dziwmy się że nazwę też mylą.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
@up
ahahhahahhahahha jak się dał sprowokować przez gimbusa . Swoją drogą chyba ma rację. Uderz w stół...
Masz ten sam poziom, co ten gimbus : ). Tyle że on nie ma ostrzeżenia.
ahahhahahhahahha jak się dał sprowokować przez gimbusa . Swoją drogą chyba ma rację. Uderz w stół...
Masz ten sam poziom, co ten gimbus : ). Tyle że on nie ma ostrzeżenia.
@uszolot10
i musiałeś to z mistrzów wrzucić?
sadistic.pl/murzynskie-dziecko-vt61693.htm
i musiałeś to z mistrzów wrzucić?
sadistic.pl/murzynskie-dziecko-vt61693.htm
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów