Fristajlo powrócił w odświeżonej wersji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
A gdzie tu ludzka krzywda?
@up
ja oglądałem do końca (żałuje) i czuję się skrzywdzony
aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
ja oglądałem do końca (żałuje) i czuję się skrzywdzony
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
@2 x up
widzę, że jesteście bardzo dobrze zorientowani
btw. za moich czasów nie było gimnazjum więc nie wiem o czym mówicie
aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
widzę, że jesteście bardzo dobrze zorientowani
btw. za moich czasów nie było gimnazjum więc nie wiem o czym mówicie
@up, nie wiesz o czym mówimy, ale wiesz że tyczy się to gimnazjum. Coś kręcisz! Nie ładnie, nie ładnie.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
straszne. chłopak zrobił fajną piosenkę, stał się sławny i teraz wystawiają go jak dziwoląga żeby grał w kółko fristajlo i żeby robiono mu zdjęcia.
na tym filmiku doskonale widać że zdaje sobie z tego sprawę
na tym filmiku doskonale widać że zdaje sobie z tego sprawę
e kurwa pare @UP przestańcie się przechwalać kto jest kurwa starszy, wszyscy jesteście zajebiści i wgl, jak chcecie sie napinać to spierdalać na jutuba,komixy czy coś kurwa.
piosenka zajebista, ale kurwa znów to będę teraz nucił
piosenka zajebista, ale kurwa znów to będę teraz nucił
to nie jest jego piosenka. oryginal to cos w stylu kazachstanskiego disco polo. poszukajcie na youtube.
Kazachski Krzysztof Krawczyk .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów