📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@poranekk
Dzieciaki myślą, że jak zaliczyli sesje w jakiejś podrzędnej uczelni to są nowymi Einsteinami. Śmiech na sali.
Dzieciaki myślą, że jak zaliczyli sesje w jakiejś podrzędnej uczelni to są nowymi Einsteinami. Śmiech na sali.
A tam, o ile zdać maturę na podstawie problemu nie ma, to zdać na poziomie rozszerzonym z dobrym wynikiem wcale tak łatwo nie jest.
Szczególnie, że na moją uczelnię w Edi trzeba było mieć 3 przedmioty na poziomie rozszerzonym napisane na 80% i średnią z całej matury (rozsz. + podstawa) na 80%. Więc nawet ta śmiesznie łatwa matura wymagała, żebym nad nią przysiadł i poduczył się.
Szczególnie, że na moją uczelnię w Edi trzeba było mieć 3 przedmioty na poziomie rozszerzonym napisane na 80% i średnią z całej matury (rozsz. + podstawa) na 80%. Więc nawet ta śmiesznie łatwa matura wymagała, żebym nad nią przysiadł i poduczył się.
poranekk widzę, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Pierwsza sesja na gównianych studiach dowodzi tylko, że miernota sie na gówniane studia nadaje, a pierwsza sesja na normalnych studiach eliminuje takie miernoty (matura niekoniecznie). Studia trzeciego stopnia to pic na wode fotomontaż. Ida tylko idioci, którzy nie mają pomysłu na siebie.
Z uwagi na wykonywanie wolnego zawodu mam pracodawców wszelkich w dupie. Cycków nie pokażę, wiec chowaj te swoje 1,5cm.
Z uwagi na wykonywanie wolnego zawodu mam pracodawców wszelkich w dupie. Cycków nie pokażę, wiec chowaj te swoje 1,5cm.
anqus napisał/a:
poranekk widzę, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
Wiesz, generalnie miałem ochotę na dyskusję, ale po tym zdaniu, odechciało mi się.
anqus napisał/a:
Studia trzeciego stopnia to pic na wode fotomontaż. Ida tylko idioci, którzy nie mają pomysłu na siebie.
Jesteś popierdolona i mówiłem już wczoraj, żebyś zmykała do kuchni. Jeżeli masz magistra i jesteś z niego dumna, to pewnie pracujesz w odzieżowym, w którejś z galerii handlowych (wolny zawód, bo nie trzeba za szybko biegać). Mam u siebie na uczelni doktora, który jest milionerem. I wybacz, ale co byś nie powiedziała, to nie przekonasz mnie, bo kobiety nigdy nie mają racji.
Angus poliglota od siedmiu boleści. "HAOS", weź lepiej nie wypisuj takich długich elaboratów bo, za dużo błędów ortograficznych porobisz. Nawiązując do dopasowania się w klucz odpowiedzi z matematyki to chyba sobie żartujesz. Na matematyce trzeba coś umieć, żeby zdać. Zdecydowanie przeciwnie do języka polskiego, gdzie trzeba trafić w klucz, bo za kreatywność można zostać ujebanym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów