📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
szef go nie nie opieprzy bo mu się upiekło.
Raczej wrząca woda niż olej.
Jak się obudzi to się nieźle zdziwi
Widać nie pierwszy raz – wiadro już było przygotowane
marianer7 napisał/a:
w takim gowno bantustanie zero bhp a na kemery kase mają
Bo kurwy kradną na potęgę i się opierdalają.
a ten idiota zamiast wyjąc typa od razu to zaczął jakiś taniec pojebaniec kurwa...
Szkoda mi go kurwa. Nie dość, że biedny, chudy, to jeszcze to. Ten hinduski Bóg nie kocha swoich wyznawców.
@_Yarko_
Wierzysz we wszystko co piszą? Mi to też wygląda na wrzącą wodę. Widzisz że w środku jakieś szmaty. Po chuja mieliby je smażyć?
Wierzysz we wszystko co piszą? Mi to też wygląda na wrzącą wodę. Widzisz że w środku jakieś szmaty. Po chuja mieliby je smażyć?
biegu86 napisał/a:
@_Yarko_
100*C czy 240*C to nie robi mu większej różnicy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów