📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Byku35 napisał/a:
na dworze
Ja tam widzę plażę ale może panicze są tak bogaci, że sobie wybudowali plażę na swoim dworze.
Zacny pomysł od teraz jak pojade nad morze bede czatował aby na starej cos takiego odwalic
Abraxus napisał/a:
Ja tam widzę plażę ale może panicze są tak bogaci, że sobie wybudowali plażę na swoim dworze.
Dla ludzi po wyjsciu z budynku, zwrot na dworze dotyczy przestrzeni otwartej. Ewentualnie sie mowi na zewnatrz.
Pozdrawiam.
Strzalka34 napisał/a:
Zacny pomysł od teraz jak pojade nad morze bede czatował aby na starej cos takiego odwalic
Oszukałeś podając wiek czy może w wieku 29 lat jeździsz z rodzicami nad morze?
mesjans napisał/a:
Oszukałeś podając wiek czy może w wieku 29 lat jeździsz z rodzicami nad morze?
ja mam 29 i mowie stara na moją dziewczynę 6 lat mlodszą
ZaSwojePiję napisał/a:
Dla ludzi po wyjsciu z budynku, zwrot na dworze dotyczy przestrzeni otwartej. Ewentualnie sie mowi na zewnatrz.
Pozdrawiam.
A może Abraxus wychodzi na pole?
jak ja bym tak zrobił żonie to z buta musiałbym iiść do domu a do morza mam 500 kilometrów
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
htp napisał/a:
A może Abraxus wychodzi na pole?
jemu płacą za pisanie głupot , no chyba że ma coś z deklem,
a temat już dawno jest rozwiązany przez polonistów ,,na dworze,, forma poprawna
Ale masz brzydką dziewczynę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów