📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
-Jak tniemy?
-Z tyłu proszę wyszarpać, z boku wyrwać-naderwać a grzywką tępym nożem ujebać.
-Ok. Taaaaanisha pomóóóóż!
-Z tyłu proszę wyszarpać, z boku wyrwać-naderwać a grzywką tępym nożem ujebać.
-Ok. Taaaaanisha pomóóóóż!
Grajek_ napisał/a:
Jakieś info czym zawiniła?
Nieistotne, wystarczy powiedzieć że coś ukradła a cudowna gawiedź sadistica zacznie:
Cytat:
DOBRZE KURFA, ZŁODZIEJOWI RĘKE ODJEBAĆ, TO JEST SPRAWIEDLIWOŚĆ, ŻYWCEM SPALIĆ, PO CO SĄDY JAK SĄSIEDZI ZAŁATWIĄ SPRAWĘ
Jebana dzicz bez poczucia empatii
Zawsze chodziłem do Franck Provost, ale chyba muszę zmienić.
Da ktoś adres do nich ?
Da ktoś adres do nich ?
To samo powinni robić tym pedałom, którzy kręcą sobie te samurajskie kucyki.
Widziałam już obcinanie włosów brzytwą i siekierą, sposób tych fryzjerek jest chyba jakąś nowością na rynku.
Jak ja nie nawidzę przemocy.Żal mi się robi jak komuś się krzywda dzieje
PalonyPaznokieć napisał/a:
Nieistotne, wystarczy powiedzieć że coś ukradła a cudowna gawiedź sadistica zacznie:
Jebana dzicz bez poczucia empatii
pierdol się, to sadistic nie pudelek
@up
To sadistic. Prawda, to znaczy że możemy zachowywać się jak idioci którzy nic nie wiedzą o sprawiedliwym sądzeniu i
o poszanowaniu godności drugiego człowieka. Traktować innych z góry i obrażać komentujących wyrażających inne opinie od naszych? To brzmi trochę jak Ciapaland w krajach muzułmańskich.
To sadistic. Prawda, to znaczy że możemy zachowywać się jak idioci którzy nic nie wiedzą o sprawiedliwym sądzeniu i
o poszanowaniu godności drugiego człowieka. Traktować innych z góry i obrażać komentujących wyrażających inne opinie od naszych? To brzmi trochę jak Ciapaland w krajach muzułmańskich.
Jeśli to ameryka południowa (a nawet jeśli nie to i tak) to coraz częściej uważam, że tam trzeba coś rozpylić czy nie wiem, żeby tych latynosów wytruć, przecież to jest jakby mieszanka arabów i ruskich, taka patologia, że już niżej zejść się nie da.
albazsanagycjib napisał/a:
Jeśli to ameryka południowa (a nawet jeśli nie to i tak) to coraz częściej uważam, że tam trzeba coś rozpylić czy nie wiem, żeby tych latynosów wytruć, przecież to jest jakby mieszanka arabów i ruskich, taka patologia, że już niżej zejść się nie da.
Spójrze na harda - widzisz? Teraz spójrz na swój wpis - widzisz?
No, niech to Ci coś da do myślenia
Jak to się dzieje, że na każdym filmiku, gdzie biją się podejrzani etnicznie, lub głupie jebane babska, mimo ściszenia Sadolowego Playera na minimum, oraz suwaka głośności systemu na 1%, to i tak słyszę te pierdololone okrzyki ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów