Według źródła pani wisiała za narkotyki więc to chyba pierwszy termin zapłaty dopiero minął.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa!… tam wszyscy pedalskie japonki noszą. Co za naród pasiasty!
ehh tak się kończy jebanie z innym lub kolaboracja ... słabe włosy odrosną lub perukę zakupi, widać po jej ryju że ma wyjebane i myślą nie grzeszy... ja bym upierdolił palec wskazujący u obu rąk xD lub wyciął na cyckach znaczek by unikać puszczalskiej szmaty .... to by było pomocne dla nas normalnych facetów by się nie wjebać xD
Przypuszczam ze uslugi fryzjerskiej nie dolicza jako odsetek od dlugu bo pano calkiem spokojnie korzysta( jakby to bylo darmowe)
Krakus36 napisał/a:
ehh tak się kończy j***nie z innym lub kolaboracja ... słabe włosy odrosną lub perukę zakupi, widać po jej ryju że ma wyj***ne i myślą nie grzeszy... ja bym upie**olił palec wskazujący u obu rąk xD lub wyciął na cyckach znaczek by unikać puszczalskiej szmaty .... to by było pomocne dla nas normalnych facetów by się nie wj***ć xD
Po chuj ty oddychasz, weź zrób coś dla innych aby było pomocne daj przykład i pokaż jak przestajesz marnować powietrze i inne zasoby, osobiście to u czcze i uhonoruje taką postawę....
Całkiem ładna, a ta łysinka jeszcze jej dodaje uroku
Ciekawe jak teraz zarobi na spłatę długów jak bez włosów jej obrót spadnie o 75%
Ładna, szkoda tych włosów.
Włosy odrastają, głowa nie.
A może oddała włosy na perukę dla chorych na raka. Trochę empatii...
Żartowałem sadole
Żartowałem sadole
Patrząc na ten nie spaczony inteligencją pysk coś mi mówi, że ta pani jeszcze zagości na hardzie
Fajna dupa, mogliby z nia zrobić wszystko, w każdej pozycji bez żadnych konsekwencji, a oni ogolili jej łeb.. nigdy tego nie zrozumiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów