📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na harda z tym gównem! Ja pierdolę... więcej wszy niż pcheł w czarnuchowych dredach.
od wczoraj tego nie ma. po chuj się męczyć z wyczesywaniem? ojebać na łyso. albo lepiej razem ze skalpem.
Oponka napisał/a:
od wczoraj tego nie ma. po chuj się męczyć z wyczesywaniem? ojebać na łyso. albo lepiej razem ze skalpem.
Można też opalić, jak to robią w Brazylii (do zobaczenia na hardzie).
Jebany tic toc jest dla idiotów i wszarzy!
35i napisał/a:
Można też opalić, jak to robią w Brazylii (do zobaczenia na hardzie).
to nie głupie. od razu skóra zdezynfekowana
Z miejsca ogniem potraktować
Jak można dopuścić do takiego stanu włosy
Asia_wow napisał/a:
Z miejsca ogniem potraktować
To proste-wystarczy być jebanym bezdomniakiem. Gdy cały dzień latasz po mieście w poszukiwaniu alkoholu, a potem pół dnia leżysz zmęczony to zwyczajnie nie masz czasu a zwłaszcza ochoty żeby się umyć raz na tydzień
5 pułk łupieżu zmechanizowanego
ale kurwa to musi swędzieć, mnie od patrzenia czuję jak zapierdala coś po głowie
ale kurwa to musi swędzieć, mnie od patrzenia czuję jak zapierdala coś po głowie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów