📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
jak dla mnie podstawione są takie akcje, bo akurat w tym momencie miałby kamerzystę u boku i 2 naiwniaków. Takie filmiki z udanych akcji i nadzwyczajnych akcji bardziej mają za zadanie pozytywnie wpływać na morale rebeliantów.
jestem za zeby nie wzucac tu takich filmikow gdzie sie zabijaja ludzie bo nic w tym smiesznego a tego typa co strzelil to wlasnorecznie luta w ryj bym dal i dowidzenia pozatym niewiem czy wiecie ale to turcja stanela jako jedyna za tym przeciw rozbiora polski tak tylko przypominam dla niewiedzacych xD
Jeżeli to troll, to wyszedł Ci zajebiście. Jeśli nie, zapraszam na kwejka,besty, czy gówno tego pokroju.
Chyba nie.
Doświadczeni żołnierze na sam dźwięk wystrzału nieznanego pochodzenia zalegają na ziemi. Ba, nawet byle paintballowiec albo airsoftowiec z pewnym stażem tak reaguje. Po prostu się schylili, a rebeliancka propaganda przypisała to pod kolejny sukces.
Doświadczeni żołnierze na sam dźwięk wystrzału nieznanego pochodzenia zalegają na ziemi. Ba, nawet byle paintballowiec albo airsoftowiec z pewnym stażem tak reaguje. Po prostu się schylili, a rebeliancka propaganda przypisała to pod kolejny sukces.
Gdyby dostali ze snajperskiego karabinu w głowę to w najlepszym wypadku rozbryzg krwi byłby bez problemu widoczny, a w najgorszym tych głów by nie mieli. Goście się schylili po wystrzale albo wgl to nie był wystrzał tylko wybuch.
Za śmierć dwóch ciapatych za jednym strzałem zawsze piwo.
W sumie, za jakąkolwiek śmierć ciapatego zawsze piwo...
W sumie, za jakąkolwiek śmierć ciapatego zawsze piwo...
Faktycznie widać jakby padali po usłyszeniu strzału, bo nie widać oznak trafienia. Jakby takowe były, na pewno pod koniec byłąby powtórka w zwolnionym tempie....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów