18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
hornywojtek18 2013-05-06, 14:46
jak dla mnie podstawione są takie akcje, bo akurat w tym momencie miałby kamerzystę u boku i 2 naiwniaków. Takie filmiki z udanych akcji i nadzwyczajnych akcji bardziej mają za zadanie pozytywnie wpływać na morale rebeliantów.

bleeeeeeee...
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2013-05-06, 14:55
Fajny tekst piosenki:

"... aaa suchar, aaa suchar, aaa suchar"
Zgłoś
MrYogusable 2013-05-06, 15:00
jacek1999 napisał/a:

jestem za zeby nie wzucac tu takich filmikow gdzie sie zabijaja ludzie bo nic w tym smiesznego a tego typa co strzelil to wlasnorecznie luta w ryj bym dal i dowidzenia pozatym niewiem czy wiecie ale to turcja stanela jako jedyna za tym przeciw rozbiora polski tak tylko przypominam dla niewiedzacych xD

Jeżeli to troll, to wyszedł Ci zajebiście. Jeśli nie, zapraszam na kwejka,besty, czy gówno tego pokroju.
Zgłoś
POW667 2013-05-06, 15:24 1
Chyba nie.
Doświadczeni żołnierze na sam dźwięk wystrzału nieznanego pochodzenia zalegają na ziemi. Ba, nawet byle paintballowiec albo airsoftowiec z pewnym stażem tak reaguje. Po prostu się schylili, a rebeliancka propaganda przypisała to pod kolejny sukces.
Zgłoś
Kolin101 2013-05-06, 15:38 1
Gdyby dostali ze snajperskiego karabinu w głowę to w najlepszym wypadku rozbryzg krwi byłby bez problemu widoczny, a w najgorszym tych głów by nie mieli. Goście się schylili po wystrzale albo wgl to nie był wystrzał tylko wybuch.
Zgłoś
xRosomak 2013-05-06, 15:55
Za śmierć dwóch ciapatych za jednym strzałem zawsze piwo.

W sumie, za jakąkolwiek śmierć ciapatego zawsze piwo...
Zgłoś
KANIBAL22 2013-05-06, 17:01
aż sobie zagram w COD 4
Zgłoś
tranzystor 2013-05-06, 18:52
Faktycznie widać jakby padali po usłyszeniu strzału, bo nie widać oznak trafienia. Jakby takowe były, na pewno pod koniec byłąby powtórka w zwolnionym tempie....
Zgłoś
Patrysio 2013-05-06, 23:09
Zabicie wroga x2
Strzelec wyborowy x2
Dwojboj
Eliminacja wrogej druzyny
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów