jestem za zeby nie wzucac tu takich filmikow gdzie sie zabijaja ludzie bo nic w tym smiesznego a tego typa co strzelil to wlasnorecznie luta w ryj bym dal i dowidzenia pozatym niewiem czy wiecie ale to turcja stanela jako jedyna za tym przeciw rozbiora polski tak tylko przypominam dla niewiedzacych xD
jestem za zeby nie wzucac tu takich filmikow gdzie sie zabijaja ludzie bo nic w tym smiesznego a tego typa co strzelil to wlasnorecznie luta w ryj bym dal i dowidzenia pozatym niewiem czy wiecie ale to turcja stanela jako jedyna za tym przeciw rozbiora polski tak tylko przypominam dla niewiedzacych xD
Data urodzenia: 03 Kwi 1999
Wracaj do szkoły na plastykę, pomyliłeś strony jelonku:)
Co Ty z '99 w dacie urodzenia robisz na sadolu? Zjedź na sam dół strony i kliknij w pierwszego partnera po lewej. Tak będzie lepiej dla Ciebie i dla nas.
God, I'll make them pay...jestem za zeby nie wzucac tu takich filmikow gdzie sie zabijaja ludzie bo nic w tym smiesznego a tego typa co strzelil to wlasnorecznie luta w ryj bym dal i dowidzenia pozatym niewiem czy wiecie ale to turcja stanela jako jedyna za tym przeciw rozbiora polski tak tylko przypominam dla niewiedzacych xD
Ja pierdolę.... Wyjdź.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów