Rzeczpospolita Kibolska!
Rzeczpospolita Kibolska!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie musiałem oglądać jednego czy kilkunastu filmików na YouTube, aby mieć świadomość tego, o czym napisałem. Czerpanie wiedzy z filmików i szklanego ekranu to raczej domena osób Twojego pokroju, co ukazałeś swoim idiotycznym wpisem.
Niedość żeście głupi jak Tusk to macie o sobie mniemanie jakbyście monopol na prawdę złapali.
@bravoteampolska,
Nie musiałem oglądać jednego czy kilkunastu filmików na YouTube, aby mieć świadomość tego, o czym napisałem. Czerpanie wiedzy z filmików i szklanego ekranu to raczej domena osób Twojego pokroju, co ukazałeś swoim idiotycznym wpisem.
Podczas meczy Grecja Polska ruszyłeś dupę poza ekran telewizora , bo ja byłem na mieście jak kibice sie rozchodzili , wiesz co się działo bo ja wiem .
Nieustanny krzyk kurwa chuj kurwa chuj i kopanie śmietników , mnóstwo najebanych kibiców z flagami i szalikami .
Ja nie jestem przeciwny kibicom , nie mówie również żeby zamykali im stadiony , albo żeby nie mieli wolnego słowa .
Ale żeby nie okazywali agresji do innych Polaków również kibicujących tej samej grupie .
Niech atakują ruskich , ale po co atakować Polaka i jego rodzinę
To nie byli Ultrasi, tylko kibice z całej Polski, w dużej mierze nie związani z klubami. Druga sprawa, kurwa, 140 tys. ludu (80 tys. ze strefy kibica + 60 tys. ze stadionu) najebanego w sztok, a ja bójki widziałem ze dwie. Czyli o dwie mniej, niż w środę, kiedy żadnego meczu nie było. Mówię tutaj o Starym Mieście i Nowym Świecie w Warszawie.
Poważnie, jak na 140 tys. nabzdryngolonych ludzi, to było bardzo spokojnie. W Londynie wystarczyło 10 tys. sfrustrowanych brudasów (murzynów, muzułmanów i białej patoli - to nie rasizm, po prostu nienawidzę wszystkich), żeby Londyn zapłonął na 3 dni.
Polscy kibole dostaną wpierdol od ruskich i się skończy pajacowanie
Muszę Cię rozczarować ale jest zupełnie odwrotnie aktualnie Sportowcy z Rosji i Polski już się spotykali m.in we Wrocławiu na wzgórzu partyzantów, efekt:
[...] 10-ciu Rosyjskich sportowców zalicza KO. Dodatkowo dwóch z nich zalicza lekcje pływania w fosie.
Leothyr napisał/a:
Polscy kibole dostaną wpie**ol od ruskich i się skończy pajacowanie :idzwch*j:
Muszę Cię rozczarować ale jest zupełnie odwrotnie aktualnie Sportowcy z Rosji i Polski już się spotykali m.in we Wrocławiu na wzgórzu partyzantów, efekt:
Cytat:
[...] 10-ciu Rosyjskich sportowców zalicza KO. Dodatkowo dwóch z nich zalicza lekcje pływania w fosie.
I takie coś mi sie kurwa podoba , po chuj to napierdalać się w mieście wciągając w to zwykłych ludzi i demolując śmietniki a w gorszym wypadku czyjeś auta .
Chcą się nakurwiać to w pole i tam do woli
Natomiast panowie kibole, co szukają zwady na każdym kto nie jest pierdolonym koksem w lśniącym ortalionie, wywrzaskującym cenzuralne słowa, które nota bene w takim natłoku kompletnie tracą swój dobitny wyraz- są zwykłymi niedowartościowanymi dzieciakami, do tego straszliwymi prostakami, którzy poza siłownią nie wykazują najmniejszej chęci samodoskonalenia się. Wstyd mi za tych ludzi, którzy okazują innym bezpodstawną agresję, bo to stawia ich na równi ze zwierzętami, a właściwie nie, zwierzęta tak nie postępują. To stawia ich na równi z chodzącym gównem. I nikt mi nie zamydli oczu patriotycznymi frazesami.
Gwoli ścisłości, brzydzę się PO, PiSu nie znoszę, a rusków traktuję jako niższy gatunek, ale nie potrafię zrozumieć "ludzi", którzy biją własnych rodaków, a nawet i biednych chinczyków, maltańczyków, czy chuj wie kogo, tylko za to jedynie, że ktoś się krzywo spojrzał.
Jak ruskie coś będą fisiować na tym marszu, to mam nadzieję, że dostaną za swoje, ale w końcu, ich reprezentacja złożyła kwiaty, moim zdaniem zachowali się ok. Ruska demonstracja ma być pokojowa, a w naszym kraju takowych zakazać nie można. Jeśli oni coś sprowokują, dajmy im piekło;
ale pamiętajmy żeby nie generalizować nadto w żadną stronę, bo wychodzi się na straszliwego kretyna.
I tak, wiem, że są też prawdziwi Kibice, przez wielkie K, ale tej parszywej, tryskającej przemocą hołoty nienawidzę.
Mamy piękne kobiety i sporo sympatycznych ludzi, ten kraj mógłby być odrobinę fajniejszy w ciężkich czasach, ale nie kurwa bo ty i twoi koledzy bez mózgów wyładowują frustracje na zwykłych mieszkańcach.
Podczas meczy Grecja Polska ruszyłeś dupę poza ekran telewizora , bo ja byłem na mieście jak kibice sie rozchodzili , wiesz co się działo bo ja wiem .
Nieustanny krzyk kurwa chuj kurwa chuj i kopanie śmietników , mnóstwo najebanych kibiców z flagami i szalikami .
Hahaha, a to dobre. Z pewnością osoby, o których jest wklejony tutaj krótki klip, to ci sami ludzie, którzy z trąbkami i rozwodnionym browarem w ręku "dopingują" pseudoreprezentacji w januszowych i andrzejowych "strefach kibica".
Nie ma to jak internetowi krzykacze, którzy zabierają głos na temat spraw, o których nie mają pojęcia. Skoml dalej.
jest różnica pomiędzy żywiołowym dopingiem a kibolami. i chuj z takim propagandowym filmikiem który pokazuje jak dopingują nie powiem że fajnie ale nie pokazuje jak chwile później rzucają race na boisko,wyrywają krzesełka, biją i podpalają co sie da.
odezwał się kibic piknikowy
*jest zgraja
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów