Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?Też walczę o poglądy, mimo że nie wrzucam tak zajebistych filmików i nie będę miał co wnukom opowiadać

Ta mentalność jest sierotą po zimnej wojny, kiedy ZSRS miało jakieś tam pieniądze i realne znaczenie polityczne żeby prowadzić skomplikowane operacje wywiadowcze na terenie państw NATO.
Niestety te hipotezy rozbijają się o rzeczywistość lat 20-tych XIX wieku... Rosja produkuje dzisiaj jakieś 3% światowego PKB. Stany Zjednoczone produkują około 23-25%. Rosja ma prawie 3 razy mniejszą populację niż USA. Pieniądze jakie koszą kongresmeni i senatorzy z lobbowania na rzecz rodzimych korporacji z USA, albo biznesmeni typu Muska czy Trumpa na interesach w USA, to są sumy których Rosjanie nie są wstanie przebić aby zainteresować ich i odciągnąć uwagę.
Niestety Ruskie mogą próbować ingerować w Europie. Mogą sobie kupować takiego Schrödera bo Niemcy produkują mniej więcej tyle samo PKB co Rosja. Ale to tyle. Ruskich po prostu nie stać na kupowanie amerykanów.
Ruskich po prostu nie stać na kupowanie amerykanów.
Ale tak właśnie twierdzą (w sensie, że kupują) poj🤬e lewackie pedały. Jeszcze 3 lata temu nazywali przeciwników rusofobami, a teraz ruSSkimi onucami.
Sprawa jest banalnie prosta - są dwa mocarstwa US&A i Chiny, rosja jest po stronie Chin, a Trump próbuje przeciągnąć rosję na swoją stronę, by zyskać przewagę.

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Ale się prawaki zesrali w komentarzach 🤣 chociaż nie wiem dlaczego czyżby prawda zabolała? 🙂
multum prawakow srajacych sie w komentarzach bez kitu

mogles troche poczekac z tym swoim nie trafnym komentarzem, ale rozumiemy se swierzbilo ....
Ale tak właśnie twierdzą (w sensie, że kupują) poj🤬e lewackie pedały. Jeszcze 3 lata temu nazywali przeciwników rusofobami, a teraz ruSSkimi onucami.
To samo robiliście wy dekadę temu jak stosunki z rosją resetował Obama wraz z Tuskiem. Przygarniał kocioł garnkowi?
Sprawa jest banalnie prosta - są dwa mocarstwa US&A i Chiny, rosja jest po stronie Chin, a Trump próbuje przeciągnąć rosję na swoją stronę, by zyskać przewagę.
Jakby spawy były banalnie proste to by tej wojny nie było wcale. Daruj sobie swoje pseudo-inteligenckie wysrywy.
Ale się prawaki zesrali w komentarzach 🤣 chociaż nie wiem dlaczego czyżby prawda zabolała? 🙂
Prawaki się srają tak samo mocno jako w okolicach 2010 roku srała się centro-lewica kiedy Obamę albo Tuska i Pawlaka wyzywano od ruskich agentów. Nie mówiąc już o ludziach z SLD albo raczkującego Razem.
To samo robiliście wy dekadę temu jak stosunki z rosją resetował Obama wraz z Tuskiem. Przygarniał kocioł garnkowi?
Jakby spawy były banalnie proste to by tej wojny nie było wcale. Daruj sobie swoje pseudo-inteligenckie wysrywy.
A co się tak oburzyłeś... przecież nie pisałem nic złego o tobie, czyżbyś sam utożsamiał się z tymi poj🤬ymi lewackimi pedałami o których wspominałem?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie