📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja pierdole, wy to musicie nie mieć życia żeby kampić na jego fb czy youtubie miesiącami aż coś doda.... i przechwytywać sygnał w trakcie wysyłania żeby już uploadować na sadola.
@wirtualne piwo piechotą nie chodzi, co do filmiku to nie wiem czemu nie spierdalał a jeżeli już musiał to mógł chociaż dodać przebieg zatrzymania
widzę że Remi już sie wypalił, nie ma pomysłow na siebie w ogóle. Co to za orginalność "huj nie mogę nic wymyślic ha to żeby oglądalność nie spadła zaczepie złom i głupiom Policje" zarobie trochę na tym a ten temat się sprzeda...
Możecie mnie zlinczować ale wolę już Wardege bo ma jakiś pomysł na siebie; A ten francuski klaun im starszy tym bardziej głupi a jego powiedzenie „Robiąc byle co, stajesz się byle kim!" idealnie do niego pasuję
Możecie mnie zlinczować ale wolę już Wardege bo ma jakiś pomysł na siebie; A ten francuski klaun im starszy tym bardziej głupi a jego powiedzenie „Robiąc byle co, stajesz się byle kim!" idealnie do niego pasuję
@up
Natomiast ja Remiemu piwo bym postawił, gdyż to on robił "pranki,sranki" zanim to było modne i multum jego pomysłów zostało podłapanych i na nowo odtworzonych przez innych. Wardęga robił DOSŁOWNIE to samo, a jak nie od francuza to od kogoś innego (np. ten mega oryginalny srank z zombie, przed nim już setki takich powstało), wiec nie pierdol że wardega ma jakies pomysły non stop... nie, on kurwa nie ma pomysłow, jego oryginalność zliczyłem na palcach jednej dłoni.
No chuj, Remi wypalił się zdeczka, ale nikt od początku własnego pajacowania w internetach nie wpadł na pomysły, które mogłyby mu dorównać.
Natomiast ja Remiemu piwo bym postawił, gdyż to on robił "pranki,sranki" zanim to było modne i multum jego pomysłów zostało podłapanych i na nowo odtworzonych przez innych. Wardęga robił DOSŁOWNIE to samo, a jak nie od francuza to od kogoś innego (np. ten mega oryginalny srank z zombie, przed nim już setki takich powstało), wiec nie pierdol że wardega ma jakies pomysły non stop... nie, on kurwa nie ma pomysłow, jego oryginalność zliczyłem na palcach jednej dłoni.
No chuj, Remi wypalił się zdeczka, ale nikt od początku własnego pajacowania w internetach nie wpadł na pomysły, które mogłyby mu dorównać.
A no właśnie, Remi pewnie odbije się i znowu zajebie filmem co innych zaskoczy. A wardęga co najwyżej skopiuje.
hujdręga zaraz zerżnie
ten filmik jest identyczny do filmiku o gołębiu, liczylem na coś lepszego ale jestem pewien że zrobi kolejny film i zrobi furorę jeszcze nie raz
Głupi chuj tylko robi syf... Jakby mi tak upierdolił samochód, to wiecie, co bym kurwa zrobił?
Nic, bo jestem polaczkiem-cebulaczkiem, który tylko na internetach jest chojrakiem, a w świecie nie :'(
Nic, bo jestem polaczkiem-cebulaczkiem, który tylko na internetach jest chojrakiem, a w świecie nie :'(
maksymilian45 napisał/a:
ja pierdole, wy to musicie nie mieć życia żeby kampić na jego fb czy youtubie miesiącami aż coś doda.... i przechwytywać sygnał w trakcie wysyłania żeby już uploadować na sadola.
odezwał się ten co ma życie i wrzuca 5 postów na dzień.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów