📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
..., a niby co miał zrobić? Idiotów najlepiej ignorować i tyle.
KNT napisał/a:
..., a niby co miał zrobić? Idiotów najlepiej ignorować i tyle.
Na prowokacje piłkarzy reaguje, ale tam zawsze wkroczy sędzia.
ale i tak dostali w dupę a on strzelił gola
A to już inna sprawa
LWMG napisał/a:
Na prowokacje piłkarzy reaguje, ale tam zawsze wkroczy sędzia.
No, ale co miał go najebać na oczach kilkudziesięciu tysięcy ludzi na stadionie i jeszcze większej ich ilości osób przed telewizorami, tylko dlatego, że koleś pokazał mu środkowy palec?
Szkoda, że nie wysłali kurwa SWATu na tego gościa z wielkim arsenałem w postaci palca, bo jeszcze by cały stadion nim rozpierdolił ... Litości ...
Wbiec na boisko to nie problem - w Gracji kibice są nieźle zorganizowani, jak będą chcieli mecz przerwać to to zrobią, a nie tak jak pikniki z barcelony co ich słychać tylko jak wpadnie bramka - ale już zrobić coś za co będą go pamiętać...
Jemu się udało.
Jemu się udało.
Za reakcje dostałby czerwoną kartkę lapsy.. Dziwny regulamin, ale nawet na kibica na boisku nie można w niesportowy sposób zareagować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów