📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
1:41
I tak oto cementuje się jeden ze stereotypów dotyczących murzynek
Grube, niskie oraz posiadające gówniany akcent z tendencją na przeciąganie słów.
I tak oto cementuje się jeden ze stereotypów dotyczących murzynek
Grube, niskie oraz posiadające gówniany akcent z tendencją na przeciąganie słów.
@up wstyd przyznać bo? Bo zbesztają Cię niewyżyci koniobijcy próbujący pokazać na siłę ich wielki "rasizm"? Dobry argument.
L. Jackson mistrz
L. Jackson mistrz
jedyny mudzin którego toleruję
@stich69 spójrz na temat wyżej to zrozumiesz...
Ot co nasunęła mi się maksyma:
Nie szukaj poklasku; tam gdzie go nie otrzymasz...
Ja myślę, że to ma głębszy sens ten filmik, w sensie "o mój Boże, mój czteroletni syn grał w GTA, potem zajebał babkę pistoletem i strzelił sobie w głowę, bo myślał, że się odrodzi przy szpitalu, GTA nie powinno wydawać takich gier, ponieważ psują one dzieciom mózgi" etc.
P.S. Napierdalałem we wszystkie brutalne gierki odkąd miałem 3 lata (chociaż brutalne gry na win 3.11 nie były specjalnie brutalne) i jakoś nic mi kurwa nie jest, nikogo zajebać nigdy nie chciałem, nawet nie jestem specjalnie agresywny
P.S.2 GTA skończyło się na dwójce.
P.S. Napierdalałem we wszystkie brutalne gierki odkąd miałem 3 lata (chociaż brutalne gry na win 3.11 nie były specjalnie brutalne) i jakoś nic mi kurwa nie jest, nikogo zajebać nigdy nie chciałem, nawet nie jestem specjalnie agresywny
P.S.2 GTA skończyło się na dwójce.
Co ma byle murzyn z internetu do L. Jacksona i tego, że "wstyd" przyznać, że jest świetnym człowiekiem?
helmanss napisał/a:
@up
Nie szukaj mądrości na sadolu..
Fakt, za to arogancji, głupoty i płytkości rozumowania można szukać i odnaleźć do woli. Począwszy od Twojej wypowiedzi.
Gość wygląda jak żaba...;d
Stich69! Jackson nie jest jedynym wyjątkiem; fakt, że zarobił ponad 7mld $ świadczy o jego mądrości, ale to i tak nie zmienia faktu, że jest kurwa czarny
Czarny i co z tego, tego goscia lubie i szanuje, jak komus to nie pasuje to niech sie wali na cyce.
Kiedyś murzyni za kawałek gówna zapierdalali na plantacji bawełny, dziś murzyni za parę milionów $ zapierdalają na plantacji bawełny na planie filmowym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów