📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ogólnie amerykańce pokazują swoją jebotę, ale ten beat na początku i na końcu jest całkiem w pytkę, jakby ktoś przykurwiał na głośniku takimi murzyńskimi 'bitami', to napisałby na PW nazwę.
0:55 Piwo i do ulu szkoda że to sztuczny zjeb a nie prawdziwy
tak btw szkoda że ich nie złapali bo tak czyścić cały supermarket i układać wszystko na miejsce to nie 5 minut
tak btw szkoda że ich nie złapali bo tak czyścić cały supermarket i układać wszystko na miejsce to nie 5 minut
aż mnie krew zalewa żeby dorwać takiego cwaniaczka . Lapie go za szyje , ściskam , sciskam ŚCISKAM i patrze jak z jego przerażonych oczek ucieka powoli życie , jak płomyk nadziei , tli się i gaśnie
up potem budzisz się krzyczysz :KURWA znowu zajszczałem pościel i przecierasz swe szklane oczka
okar19 napisał/a:
aż mnie krew zalewa żeby dorwać takiego cwaniaczka . Lapie go za szyje , ściskam , sciskam ŚCISKAM i patrze jak z jego przerażonych oczek ucieka powoli życie , jak płomyk nadziei , tli się i gaśnie
rockface123 napisał/a:
up potem budzisz się krzyczysz :KURWA znowu zajszczałem pościel i przecierasz swe szklane oczka
i zapierdala do roboty w Tesko układać na półeczkach produkty
Teraz poważnie, gdybym pracował w takim sklepie na układaniu towarów lub wgl w nim pracował to jakbym takiego typa spotkał to bicie mordy gwarantowane, mógłbym nawet za to wylecieć ale się przynajmniej koleś nauczy.
to chyba ty byś chuja zrobił i to chyba nie jednego już robiłeś cipko jebana co to są za kurwa leszcze raz bym przyjebał i śmierć na miejscu. Co to za chuje, kazał bym to poukładać
Leszcze jebane z bogatych rodzinek pewnie i wydaje im się, że mogą robić co chcą...
Tak oglądam qrva... i sobie myślę... o co w tym wszystkim do chuja chodzi??? Event czy głupota??? Niemniej za to i za to do utylizacji gnojków!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów