18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
modyf 2011-11-27, 1:51 2
Dzisiejszy wynik to juz jawne chamstwo i przegiecie.
Ale cos innego chcialem się dowiedziec - dlaczego pudzian po kazdej walce (od pierwszego razu w KSW) odbiera jakis puchar??? cztery razy wystapil, cztery puchary dostal... tak na zachete czy co?
Zgłoś
xon123x 2011-11-27, 1:55
On jest niewyżyty i niezrównoważony psychicznie . . .
Zgłoś
Dradax 2011-11-27, 1:58 1
Wstyd Mi jako Polakowi za to co dzis sie tam działo za te walki zle sedziowane... Poracha totalna..
Zgłoś
G................l 2011-11-27, 2:11
coś jak wrestling się robi. czuć nawet dramatyzm
Zgłoś
evilmatt 2011-11-27, 2:26 10
Albo coś mu się chyba troszke popierdoliło albo ja inną walke oglądałem. Dżemojad kilka razy obalił Pudziana, ale nic nie potrafił z tym zrobić mimo większej masy, w chuj większego doświadczenia i opanowania technik. Pudzian kilka razy ładnie go trafił, sprzedał również pare mocnych kopnięć, które na pewno zabolały i nawet spóbował gilotyny.
Angol nie dawał rady w stójce więc schodził do parteru gdzie nawet siedząc na Pudzianie dostawał po ryju.

Si vis pacem para bellum
Zgłoś
fejzez 2011-11-27, 2:30 1
te kurwa całe KSW to jest jakiś żart wszystko pod publikę. Jedynym zawodnikiem który zasługuje na godziwe pieniądze to Mahmed Khalidow który przede wszystkim jest skromny, ma głowę i ogromne serce do walki

nie jak pudzian który się kurwa turla 10min po ringu i zgarnia kilka set tysięcy za walkę, nawet tą przegraną.
broń boże znawcą nie jestem ale jak dla mnie thompson powinien wygrać i zamknąć mordę pudzianowi
Zgłoś
vass 2011-11-27, 2:46 1
Fakt walka generalnie była wyrównana z lekką przewagą Thomsona i został przekręcony, ale ten przekręt to pikuś do tego jakie przekręty robią Niemcy w boksie, jak walka jest w Niemczech.
Jak Niemiec nie pójdzie na deski, to wiadomo, że na punkty zawsze wygrywa.
Tak, to jest jak się walczy na obcym terenie, trzeba wygrać zdecydowanie, tak samo jak pretendent musi zdecydowanie pokonać mistrza, bo na punkty przy wyrównanej walce zwycięstwo dadzą mistrzowi.
Zgłoś
Rodzyn 2011-11-27, 2:50
Jeśli śledziłbyś MMA od dłuższego czasu wiedziałbyś ,że na terenie gospodarza sędziowie i wpływ publiczności dają korzyści rodakom. Pudzian zasłużenie wygrał , zgarnął dużo ptk. za obalenia. Thompson nie potrafi przegrywać bądź to wyreżyserowana scenka przez KSW.

modyf napisał/a:

Dzisiejszy wynik to juz jawne chamstwo i przegiecie.
Ale cos innego chcialem się dowiedziec - dlaczego pudzian po kazdej walce (od pierwszego razu w KSW) odbiera jakis puchar??? cztery razy wystapil, cztery puchary dostal... tak na zachete czy co?

Ehhh gimbusie , w walkach "Main Event" dostaje się puchar za zwycięstwo i uczestnictwo (srebrny puchar!) wiec najpierw poczytaj jeśli twoja inteligencja nie pozwala na wyciągnięcie wniosków na bieżąco a nie wypisujesz niepotrzebne info.
Zgłoś
Slevin 2011-11-27, 2:52

taaa, wiem, z kwejka...

Ponieważ Niewidzialny Różowy Jednorożec jest niewidzialny, nie można dowieść, że nie istnieje.
Zgłoś
O................z 2011-11-27, 3:26
To, że Pudzianowski w ogóle dotrwał do końca i płuc nie wypluł to jebany cud.

Thompson od początku go jechał by ten się zmęczył, wiedział, że Mariusz ma tylko dobre kopy, że słabo sobie radzi w parterze. Wszystko przewidziane, walka wygrana w szatni, tylko nie wziął pod uwagę sędziów.

Mariusz na te 10 minut miał 7 sekund przewagi.
Zgłoś
kenizeg 2011-11-27, 5:21
tak samo jest z galami sauerlanda w niemczech, tam zawsze wygrywają niemcy - niby wszyscy pszymykają na to oko - ale wiedzą że tak jest, [tyle że to gale bokserskie] - Polacy ściągają to z zzagranicy szkoda, tylko że nie ściągają dobrych przykładów tylko te złe.
Zgłoś
B................L 2011-11-27, 8:14
Że niby Thompson był lepszy?
- 1 runda : pare raze zszedł ładnie do parteru, oklepał Pudziana młoteczkami które by przyjął mój roczny brat
- 2 runda : Pudzian obronił się ze 3 razy przed zejsciem w nogi; 2 razy prawie założył gilotyne: sporo prostych rzucił w Thompsonika; i w 4 minucie - pseudo judo thomspona za ktore powinien dostac w ryj od trenera i bezsilne ale JEDNAK pizdy na jego łeb ze strony Pudziana. Szczerze to mógłby być remis, ale Pudzian delikatnie przeważył, bardziej poobijana morda Thomspona o tym świadczy. I nie mówić o tym, że WALCZYŁ całe 10 minut!Brawo dla niego. I wuld kam to him!
Zgłoś
konował 2011-11-27, 9:46
co się dziwić jak sędziwie byli z Polski ?? Całe te KSW to kurwa żart.
Zgłoś
mattheo 2011-11-27, 10:09
Obydwaj panowie wystrzelali sie, pod koniec to jeden obalal sie na drugiego jak dla mnie totalne kino, sedziowie dali troche dupy bo powinna byc dogrywka i wtedy byloby wszystko jasne. Nie dziwie sie Thompsonowi ze sie wkurwil.
Zgłoś
solteck 2011-11-27, 10:14
@vass
Wcale tak nie jest. Jak się obejrzy jakąkolwiek galę z Kliczką w Niemczech, to na początku turnieju zawsze kilkoro Niemców dostaje wpierdol. Nawet komentatorzy się śmieją, że Kliczko specjalnie takich przeciwników im dobiera...

Jakie życie, takie bajki...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów