📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie ogarniam gości którzy wolą takie pojebane świecące "efekty", spojlery, felgi centymetr węższe niż nadkola i oczywiście 1000W nagłośnienia.
Nie lepiej wydać porównywalną sumę na takie coś i nie zmieniać nic?
Nie lepiej wydać porównywalną sumę na takie coś i nie zmieniać nic?
@up każdy wydaje swój hajs na to co mu się podoba
@brudny
ahhh... przypomniałeś mi film Gran Torino, aż się łezka w oku zakręciła, polecam każdemu kto nie oglądał
ahhh... przypomniałeś mi film Gran Torino, aż się łezka w oku zakręciła, polecam każdemu kto nie oglądał
@Gieniu, nie? To tak jakby w jakimś mmo rpg od razu dostać najlepsze eq i najwyższy lvl. Niby fajnie, ale gdzie zabawa? Gdzie poświęcanie czasu swojej pasji? Gdzie rozrywka i przede wszystkim RADOŚĆ z tego, że samemu się coś zrobiło?
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
TyrionLannister napisał/a:
@brudny
Najlepszy tekst, 'We used to stack fucks like you five feet high in Korea and use you for sandbags'
A ja bym jeszcze nasrał na maskę i na fioletowo lusterka przemalował. No o kątach i zbieżności nie wspominam, wiadomo że musi piszczeć przy każdym skręcaniu. Umc umc też obowiązkowo, tak że mało szyby nie wypierdoli.
Dla co poniektórych, to nie świeci własnym światłem , tylko to są naklejki które odbiją UV zmieniając tym samym długość fali na światło widzialne. Te samochody po prostu są oświetlane z boku ultrafioletem.
to nie są neony, ledy, to jest folia odblaskowa 2 generacji taki pasek kosztuje taka folia kosztuje 55zł m2 . W Polsce nie można kleic odblaskową folią niż przywilejowane. Ale ludzie chcą wyklejać auta taka folią, Bo nie ma organow do wychwytywanie tego. Policja ma napis napis z folii 3 generacji. Odbija światło do 70 o. Folia z filmu 2 generacja albo 1 odbija swiatlo z na przeciwka .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów