jakis swir ale sie troche usmialem
jak ktos lajkuje taka kurwe to jest taka sama patola jak ta kurwa spod smetnika mozna kogos nie lubic to normlane ale to jest zwylke nawowylanie do nienawisci narodu
- pokaż statystyki, później pierdol.1) wiekszosc ukraincow w pl pochodzi z terenow nie objetych wojna, skoro sa tak patriotyczni to czemu nie robia nic zebyu pomagac pobratynca?
2) bomba ktora spadla na polske z terenu ukrainy byla rzekomo rosyjska zeby podludzic polaczkow do wojny
3) jezeli jakis ukrainiec w polsce odbierdala syf to ta kurwe extradowac i na front, proste na sadolu jest juz gdzies nagranie jak polaczka kroili ukraincy gdzies w wawie i nkit nawet palcem nie kiwnal - gosciu zmarl.
- ogólnie mówiąc, zamknij morde kacapie - chcesz na wojne ? to leć do wagnerowców, dadzą ci kałacha i do Bakhmutu - złapiesz granat pizdą i zostaniesz gwiazdą na sadolu.ogolnie to jebac kacapow nie jestem zwolennikiem ruskich ale polaczki sa tak naiwni i tak sie sraja ta cala ukraina ze najlepiej to by odrazu chwycili za bron i dolaczyli do tej wojny - pojebani ludzie, ta zachlannosc jeszcze sie na was odbije, zreszta jakis tam minister ukrainy twierdzi ze polska juz jest gotowa dolaczyc do wojny wiec mozecie sie powoli szykowac - paranoja. trzeba pomagac ukrainie ale zapytajcie sie sami siebie, gdzie to sie konczy. czy polacy zawsze musza wchodzic komus w dupsko?
- pokaż statystyki, później pierdol.
to była rakieta a nie bomba idioto - i była to rakieta "manewrująca" która w trakcie lotu potrafi zmienić kierunek lotu - był atak 90cioma rakietami w różne cele i kilka w cel, znajdujący się w 20 km od Polskich granic, wystrzelone PPO goniły taką rakietę, która zmieniła kierunek lotu - czyja wina ? ruscy nie strzeliły, to żadne PPO by nie spracowały, a to że automatycznie coś leci.. kogo winić?
Powinni być karani zgodnie z prawem obowiązującym w danym państwie.. Był tu film, jak pijany Polak zaczął zaczepiać grupę Ukraińców i dostał słusznie wpierdol.
- ogólnie mówiąc, zamknij morde kacapie - chcesz na wojne ? to leć do wagnerowców, dadzą ci kałacha i do Bakhmutu - złapiesz granat pizdą i zostaniesz gwiazdą na sadolu.
Jakieś info o podstawie prawnej? Czy może zwykły clickbait? Jeszcze nie oceniam, ale warto to zweryfikować.
no widzisz,a ja nie znam nikogo kto by myślał tak jak ty i twoje julki na squacie.Kogo nie spotkam,czy to rolnik czy strażnik graniczny wszyscy mają dość krainy U i jej mieszkańców
Może jak się tam na squacie weźmiecie do prawdziwej pracy a nie ćpaniu kleju to zaczniecie rozumieć pewne rzeczy.
Także te twoje 10 groszy to takie realne jak jednorożce,ale skąd ty możesz o tym wiedzieć jak twoje IQ jest niższe niż dzisiejsza temperatura na zewnątrz.
Może chodzi jej o sytuację jak młode ukry pobiły i zajebali kosę Polakowi który stanął w obronie półek które to ukry zaczepiały. Byl tu filmik. Z rok temu jakoś ma oko ale.moge się mylić. Głośno raczej o tym nie było. P.s włączyłem tylko początek i ..przeszedłem do komentarzy bo nie chciało mi się jej słuchać także nie wiem nawet o jaką sytuację chodzi xd.. ale może trafiłem.?
Polek*
Śledczy ustalili tożsamość podejrzanych o zabójstwo oraz wydano nakaz tymczasowego aresztowania Sebastiana W. i Łukasza G.
nie wiem.. moze bym i wyurchał.. żeby tylko tak ryja nie darła i gęby nie krzywiła.. a chju od tyłu..