jakis swir ale sie troche usmialem
jak ktos lajkuje taka kurwe to jest taka sama patola jak ta kurwa spod smetnika mozna kogos nie lubic to normlane ale to jest zwylke nawowylanie do nienawisci narodu
O jakim morderstwie w Warszawie ona pierdoli?
Może chodzi jej o sytuację jak młode ukry pobiły i zajebali kosę Polakowi który stanął w obronie półek które to ukry zaczepiały. Byl tu filmik. Z rok temu jakoś ma oko ale.moge się mylić. Głośno raczej o tym nie było. P.s włączyłem tylko początek i ..przeszedłem do komentarzy bo nie chciało mi się jej słuchać także nie wiem nawet o jaką sytuację chodzi xd.. ale może trafiłem.?
Polek*
Może chodzi jej o sytuację jak młode ukry pobiły i zajebali kosę Polakowi który stanął w obronie półek które to ukry zaczepiały. Byl tu filmik. Z rok temu jakoś ma oko ale.moge się mylić. Głośno raczej o tym nie było. P.s włączyłem tylko początek i ..przeszedłem do komentarzy bo nie chciało mi się jej słuchać także nie wiem nawet o jaką sytuację chodzi xd.. ale może trafiłem.?
Polek*
nie wiem.. moze bym i wyurchał.. żeby tylko tak ryja nie darła i gęby nie krzywiła.. a chju od tyłu..
wont! xD typowy wyborca konfy