📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A jeszcze niedawno potrafił powiedzieć tylko, że tanio skóry nie sprzeda
Gotował, śpiewał, tańczył. Teraz wymowy będzie uczył.
ciekawe ile czasu się tego uczył i ile z tego co powiedział rozumie
Ooo kurwa... Mariusz włada tak dobrze polskim jak i angielskim widzę...
"27 maja 2008 r. ukończył studia wyższe, uzyskując tytuł zawodowy licencjata w Społecznej Wyższej Szkoły Przedsiębiorczości i Zarządzania w Łodzi. Praca dyplomowa Mariusza Pudzianowskiego zatytułowana była Kultura organizacyjna w marketingu sportowym na świecie[5]. 9 czerwca 2010 r. uzyskał tytuł magistra w Społecznej Wyższej Szkole Przedsiębiorczości i Zarządzania w Łodzi, uzyskując ocenę dobrą[6]."
Taki glupi to on nie jest
Taki glupi to on nie jest
up@ Niestety jest i Ty kochasiu pewnie też, skoro twierdzisz, że ten tytuł coś znaczy.
przynajmniej umie przeczytać to co mu podali na kartce
Ciekawe do czego mu się ten magister przydał. Bardziej do dźwigania, czy może napierdalania?
Zjeb pewnie żadnego słowa nie rozumie!
@Płyta_Gnojowa a ty uważasz, że tytuł nic nie znaczy? Może zrobił to dla siebie, może lubi wyzwania? Jesteś kolejnym przykładem zawiści i jebanych stereotypów. Pewnie z ledwością ukończyłeś technikum lub zawodówkę i wszyscy ci z tytułem są gówno warci. Brawo. GIŃ w ogniu kurwa!
A nie łatwiej by było powiedzieć. "Nie będę obijał w bawełne...warto studiować"
W bawełne hahah. Bongman by sie uśmiał ;D
W bawełne hahah. Bongman by sie uśmiał ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów