📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
że mu kto butelką albo kuflem nie przyjebal ;/
1:36 to Faithless - Insomnia
A ten z początku to poczekaj chwile. Bo muszę pakiet w tel na neta wykupić. W w samsungu rozpoznawanie muzyki bierze z neta...
A ten z początku to poczekaj chwile. Bo muszę pakiet w tel na neta wykupić. W w samsungu rozpoznawanie muzyki bierze z neta...
Przecież to Bear Grylls. Sprawdza jak przetrwać w klubie pełnym nabuzowanych koksów i nawalonych dupek.
Ciekawe czy jak słyszy na ulicy że ktoś samochód odpala to też tak tą łąpką macha
Mlekoooo napisał/a:
Zna ktos może nazwy kawałków w
1:36 i 0:13 ?
Byłbym wdzięczny za pomoc
RUN-DMC - It's Like That
Faithless - Insomnia
Co to za porównywanie jakiegoś pizdonia do Deadmau5'a... Paranoja...
kurwa jak czytam wasze wypociny znawcy to aż oczy krwawią... gość fajny patent ogarnął na imprezie żeby ludzi rozbawić a wy kurwa od razu "umc umc"... jak się za chuja nie znacie na muzyce elektronicznej to zamknijcie te swoje przybrudzone ryje i słuchajcie swoich popierdoleńców drących ryja... dla was takie klimaty nie są muzyką a dla mnie nie jest muzyką np Slipknot i chuj to kogo obchodzi? Każdy słucha czego chce ja pierdolę...
Beniu_Beniu napisał/a:
@xiontZ
Ja też.....nawet postawiłem piwo ale boję się użyć słowa na b.... bo znaleźć nie mogę
brokuła?
deadmau5 win ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów