📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Od lat wiadomo, że iloraz inteligencji rośnie proporcjonalnie ze wzrostem ołowiu w dupie.
A co to w Polsce jest inaczej jak policja interweniuje na jakimś patologicznym rejonie ?
mig1988 napisał/a:
A co to w Polsce jest inaczej jak policja interweniuje na jakimś patologicznym rejonie ?
W Polsce za mało po mordzie leją.
Tam jest normalna Policja nie to co w Polsce. Pewnie za to że sprzedał gonga murzynowi jeszcze medal jakiś dostanie czy coś i wśród kolegów z pracy będzie szanowany. A w Polsce już by dawno dostał kopa w dupe z pracy.
Medalu nie dostanie, zapewniam, że będzie miał kłopoty. Serio, wyobraźcie sobie, że robicie trip po USA i niechcący zajeżdżacie na takie przedmieścia. Albo spierdalacie, albo macie pecha i wysiedliście z auta po jakieś zakupy i za późno się zorientowaliście. Obrobią wam wszystko, od samochodu po dupę. I serio, ludzie, którzy widząc to myślą sobie "o Boże jaki rasizm, jak oni ich traktują, to jest straszne" nie mają zielonego pojęcia jak tam jest. Miałem nieprzyjemność bywania w takich miejscach w miastach postprzemysłowych USA. Najlepiej przejechać bez zatrzymywania, nawet na czerwonym świetle. Wielu tak robi, zwalnia ciut widząc z daleka czerwone, po to by nie stawać tam w ogóle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów