Dla fanów i antyfanów kompilacja piłkarskich nieudołów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Oficjalnie oświadczam, mimo, iż piłka nożna jest dla mnie najmniej atrakcyjnym sportem, to jak ktoś mi obieca że tak będzie wyglądało Euro 2012 to będę największym kibicem
Proszę o nazwę utworu na początku.
A to nie czasem magiczni piłkarze z ligi amerykańśkiej ?
co to za nuta sie zaczyna w 3:15?
Dzisiaj ok. 20:30 na TVP1 startują kompilacje piłkarskich wpadek. W dwóch częściach po 45 min., jedna po drugiej.
Jaj wygramy, albo zremisujemy, to osobiście wsadzę Ci ten tekst w dupę
najbardziej krytykują ci, którzy przygodę z piłka zaczynali i kończyli na Wf-ie w szkole podstawowej. Takie przypały się zdarzają, nawet najlepszym (oczywiście tym gorszym częściej
b. dużo przypadków jest przez murawę, sam bym się nie zgodził grać na tym pobojowisku...
Widać że większość to kluby z USA ;d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów