Dla fanów i antyfanów kompilacja piłkarskich nieudołów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
a kibole sie napierdalaja za nich
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Jezus, ja myślałem że Polska Ekstraklasa to patałachy, ale widzę że dzieci na orlikach u nas grają lepiej niż Ci na filmiku... Czy to aby na pewno nie są upośledzeni ludzie z jakimiś zaburzeniami psycho-ruchowymi? Bo jeśli tak, to nawet ładnie grają...
Eliot Imperio napisał/a:
Jezus, ja myślałem że Polska Ekstraklasa to patałachy, ale widzę że dzieci na orlikach u nas grają lepiej niż Ci na filmiku... Czy to aby na pewno nie są upośledzeni ludzie z jakimiś zaburzeniami psycho-ruchowymi? Bo jeśli tak, to nawet ładnie grają...
To nie czas i miejsce na rozmowy z Jezusem
You must die I alone am best
Jacy to są idioci ci piłkarze. I nie mówie wcale, że ja sam zrobiłbym to lepiej ale zawsze jak jest już szansa strzelenia to się debile silą na jakąś niesamowicie widowiskową metodę która udaje się tylko w fifie
właśnie dzięki takim filmom widzę że nie jestem najgorszym graczem w historii piłki nożnej
najlepsze na początku kompilacja "20010/11"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów