Filmik przedstawia wywiad z wokalistą black metalowego zespołu Gorgoroth.
Pamiętajcie, że jest ogromna różnica pomiędzy metalami, a black metalami.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@2up
pizdą i zjebem jesteś ty. dla wszystkich hejtujących zacytuję nazwę albumu Darkthrone: Fuck off and Die!
nie macie o czyms pojecia to nie komentujcie
pizdą i zjebem jesteś ty. dla wszystkich hejtujących zacytuję nazwę albumu Darkthrone: Fuck off and Die!
nie macie o czyms pojecia to nie komentujcie
haha ale cymbal
Gdyby nie ta religia z ktora walczy nie mialby kogo czcic.
A jego stylowa jest smieszna i ma zupelnie przeciwny efekt niz zamierzal z reszta jak u wiekszosci black metalowcow.
Gdyby nie ta religia z ktora walczy nie mialby kogo czcic.
A jego stylowa jest smieszna i ma zupelnie przeciwny efekt niz zamierzal z reszta jak u wiekszosci black metalowcow.
przede wszystkim zadeklarowany homoseksualista, mam nadzieję, że autor postu ma taką wiedzę kim jest Ghaal. i co się stało po jego coming outcie.
Jak ktoś wierzy że istnieje szatan i tego typu sprawy to tylko debil by chciał wyznawać szatana. Przecież jeśli gdziekolwiek by obiecał wolność to mógłby skłamać - w końcu nie przyjmuje on zasady "nie kłam" z chrześcijaństwa
Skrzatanz12klasy napisał/a:
Pamiętajcie, że jest ogromna różnica pomiędzy metalami, a black metalami.
Pięć liter, to nie aż taka ogromna różnica. Black czy nie, oni i tak są wszyscy równo popierdoleni.
Mockba napisał/a:
Pięć liter, to nie aż taka ogromna różnica. Black czy nie, oni i tak są wszyscy równo popierdoleni.
A wy w ogóle wiecie co to jest satanizm? Cytat z wikipedii:
"... jest filozofią akcentującą opozycyjną stronę świata bądź ludzkiej natury (Szatan jako personifikacja natury ludzkiej).
...
można wyróżnić dwa główne kierunki:
-satanizm teistyczny (czczący Szatana jako realne bóstwo mogące ingerować w bieg wydarzeń)
-satanizm ateistyczny i deistyczny, w tym satanizm laveyański"
Tak, jestem Satanista. Wierze w nature i nauke, jestem przeciwny otepianiu ludzi przez koscioly, sekty i inne gowna. I mam 100% dowody na to ze i nauka i natura istnieja.
"... jest filozofią akcentującą opozycyjną stronę świata bądź ludzkiej natury (Szatan jako personifikacja natury ludzkiej).
...
można wyróżnić dwa główne kierunki:
-satanizm teistyczny (czczący Szatana jako realne bóstwo mogące ingerować w bieg wydarzeń)
-satanizm ateistyczny i deistyczny, w tym satanizm laveyański"
Tak, jestem Satanista. Wierze w nature i nauke, jestem przeciwny otepianiu ludzi przez koscioly, sekty i inne gowna. I mam 100% dowody na to ze i nauka i natura istnieja.
"In 2008 he confirmed being homosexual. On 27 January 2010, Gaahl won the award "gay person of the year" in Bergen at the event "Bergen Gay Galla". He was present and accepted the award.
In July 2008, Gaahl revealed in an online interview that he was involved in the creation of Wynjo, an upcoming fashion collection for women, together with Norwegian modeling agent Dan De Vero and designer Sonja Wu"
Ciocia wikipedia nigdy nie zawodzi.
Wincyj tutej
In July 2008, Gaahl revealed in an online interview that he was involved in the creation of Wynjo, an upcoming fashion collection for women, together with Norwegian modeling agent Dan De Vero and designer Sonja Wu"
Ciocia wikipedia nigdy nie zawodzi.
Wincyj tutej
Jak dla mnie pozer. "ideologia" pod kase i nic wiecej. Łatwo zbuntowanych małolatów na takie pierdolenie naciągnąć i sprzedaż płyt rośnie.
nie wierzę w boga i jest mi z tym dobrze ale chrześcijańskie ciołki zrozumcie jedno wierzysz w boga to wierzysz i w szatana to jest równoznaczne jest bóg i diabeł i w to sobie wierzcie
Najlepsze jest to że ten wielki wróg kościoła jest gejem, jak już być bluźniercą to na całego
Najzabawniejsze w satanizmie teistycznym jest wyznawanie Szatana dając tym samym pożywkę dla tępogłowych katolów (wiarę w misję wyzwalania natury ludzkiej z tego jebanego, wszechobecnego zła). Kurwa, totalny kretynizm wierzyć we fragment czegoś, co się totalnie neguje. Drudzy wcale nie są lepsi.
Ale sam black jako muzyka to kawał dobrego pierdolnięcia - ode mnie ogromny plus!
Ale sam black jako muzyka to kawał dobrego pierdolnięcia - ode mnie ogromny plus!
razoreus napisał/a:
No wiesz, nauka jako pojęcie istnieje od bardzo dawna, a na istnienie natury wszyscy mają dowody.
Ale nie masz dowodu, że szatanek istnieje
Muzz napisał/a:
No wiesz, nauka jako pojęcie istnieje od bardzo dawna, a na istnienie natury wszyscy mają dowody.
Ale nie masz dowodu, że szatanek istnieje
A napisał gdzieś, że wierzy w szatana? Nie? To morda w kubeł i do książek ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów