18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Gaahl
S................y • 2013-02-02, 12:14
Filmik przedstawia wywiad z wokalistą black metalowego zespołu Gorgoroth.
Pamiętajcie, że jest ogromna różnica pomiędzy metalami, a black metalami.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nikloon666 2013-02-02, 23:15
Zgłoś
Muzz 2013-02-02, 23:18
Torgg napisał/a:

A napisał gdzieś, że wierzy w szatana? Nie? To morda w kubeł i do książek ;]

Satanista, który nie wierzy w szatana? Człowieku, każdy katolik wierzy w szatana (nie myl pojęcia "wierzy" z "wyznaje"). Drogą logicznego myślenia musi w niego wierzyć, nie? W przeciwnym wypadku nie nazywałby się satanistą, co?

A z tą "mordą" to pojechałeś... strach się bać!
Zgłoś
razoreus 2013-02-02, 23:25 2
Muzz napisał/a:

No wiesz, nauka jako pojęcie istnieje od bardzo dawna, a na istnienie natury wszyscy mają dowody.
Ale nie masz dowodu, że szatanek istnieje

Przeczytaj jeszcze raz to co napisalem. I jeszcze. I jeszcze. Tak, jeszcze raz. Teraz zastanow sie chwile... Jako ze prawdopodobne jest ze mysli za Ciebie ksiadz/media/moda/mama tutaj masz zasugerowany tok myslenia:

"...czekaj. Ten czlowiek nie wierzy w boga. Logika wyraznie wskazuje, ze nie wierzac w boga ten czlowiek, neguje tez koncepcje istnienia szatana czy innych mocy nadprzyrodzonych."

Jezeli, pomimo to, ktokolwiek nadal mialby problem ze zrozumieniem to przedstawie to na zasadzie podstawowej logiki matematycznej:
krotki poradnik dla gimbazy:
⇔ - symbol logiczny "wtedy i tylko wtedy gdy"
⇒ jezeli x to y, z x wynika ze y
~ - negacja, zaprzeczenie

Bog istnieje ⇔ szatan istnieje
⇒ szatan istnieje ⇔ bog istnieje
⇒ ~bog istnieje ⇔ ~szatan istnieje
⇒ ~szatan istnieje ⇔ ~bog istnieje

Z tej oto prostej, logicznej zaleznosci wyraznie widzimy, ze nie da rady wierzyc w szatana nie wierzac w boga, czy wierzyc w boga nie wierzac w szatana. Poniewaz nie wierze w boga, sila rzeczy nie wierze w szatana, pomimo to, z definicji, jestem satanista, poniewaz wierze w niezaprzeczalne moce natury i nauke jednoczesnie negujac istnienie boga.
Zgłoś
T................g 2013-02-02, 23:35 1
Muzz napisał/a:

Satanista, który nie wierzy w szatana? Człowieku, każdy katolik wierzy w szatana (nie myl pojęcia "wierzy" z "wyznaje"). Drogą logicznego myślenia musi w niego wierzyć, nie? W przeciwnym wypadku nie nazywałby się satanistą, co?

A z tą "mordą" to pojechałeś... strach się bać!

Pierwszy, podstawowy błąd katolickiego ścierwa - katolik patrzy na innych tylko i wyłącznie przez swój pryzmat widzenia. Dlatego ciężko zrozumieć, że w tym wypadku szatan to tylko metafora ;]

Przeczytaj post razoreus'a. Naprodukował się by takie bagno w bani jak Ty mógł pojąć tak dziecinnie prostą zależność.

Tak więc tym, którzy wierzą w szatana jako bóstwo/opozycję względem wyimaginowanego boga - serdecznie współczuję. Nieważne, po której stronie stoją.
Zgłoś
Muzz 2013-02-02, 23:36
razoreus napisał/a:

Przeczytaj jeszcze raz to co napisalem. I jeszcze. I jeszcze. Tak, jeszcze raz. Teraz zastanow sie chwile... Jako ze prawdopodobne jest ze mysli za Ciebie ksiadz/media/moda/mama tutaj masz zasugerowany tok myslenia:

"...czekaj. Ten czlowiek nie wierzy w boga. Logika wyraznie wskazuje, ze nie wierzac w boga ten czlowiek, neguje tez koncepcje istnienia szatana czy innych mocy nadprzyrodzonych."

Jezeli, pomimo to, ktokolwiek nadal mialby problem ze zrozumieniem to przedstawie to na zasadzie podstawowej logiki matematycznej:
krotki poradnik dla gimbazy:
⇔ - symbol logiczny "wtedy i tylko wtedy gdy"
⇒ jezeli x to y, z x wynika ze y
~ - negacja, zaprzeczenie

Bog istnieje ⇔ szatan istnieje
⇒ szatan istnieje ⇔ bog istnieje
⇒ ~bog istnieje ⇔ ~szatan istnieje
⇒ ~szatan istnieje ⇔ ~bog istnieje

Z tej oto prostej, logicznej zaleznosci wyraznie widzimy, ze nie da rady wierzyc w szatana nie wierzac w boga, czy wierzyc w boga nie wierzac w szatana. Poniewaz nie wierze w boga, sila rzeczy nie wierze w szatana, pomimo to, z definicji, jestem satanista, poniewaz wierze w niezaprzeczalne moce natury i nauke jednoczesnie negujac istnienie boga.

Nikt za mnie nie myśli. Człowiek uczy się na błędach. Zwracam honor

@Torgg Kultura nie boli, uwierz. Za bardzo się emocjonujesz Nawet takie "bagno w bani" jak ja może coś wynieść z Sadistica
Razoreus ładnie mi to przedstawił, ty nie potrafiłeś.
Zgłoś
R................s 2013-02-02, 23:42
chciałem dać piwko, ale jest ich 66, więc nie ruszam
Zgłoś
platinum1234567 2013-02-02, 23:59 1
zacznijcie od meczetów te podpalenia
Zgłoś
człowiek_zły 2013-02-03, 1:10
Czuchry jebane. Boga nie ma to i szatana też. Co do palenia świątyń zgadzam się. Jak chcą się modlić to niech się modlą po domach lub w lesie.
Zgłoś
boski_adonis 2013-02-03, 1:57
@up x 23 albo wiecej: Kurwa, napisałem post że gość jest dla mnie pizdą to od razu jestem internetowym napinaczem... myślę że nie miałbym problemu powiedzenia mu tego prosto w oczy, to po pierwsze po drugie jak mozna powiedzieć że nie mam o czymś pojęcia to żebym sie nie wypowiadał ? na temat czego nie mam pojęcia ? muzyki black metal ? czyli musze jej słuchać żeby uważać chodzenie w ciasnych skórach za pedalskie ?
Zgłoś
A................L 2013-02-03, 5:49
Zawsze jak gościa widzę to mam wrażenie, że ciężką depresję przechodzi
Ale na koncercie w Krakowie przed CoF w 2012 dawał czadu na scenie
Zgłoś
bambo222 2013-02-03, 6:47
debile są wszędzie
Zgłoś
EmPeroR77 2013-02-03, 9:08
Proszę bardzo oto zdjęcia pana galla z zespołu geygoroth jakiż on mroczny

do gazu z taką kurwą
Zgłoś
W................R 2013-02-03, 9:31
W sumie, to lepsza beka z "mędrców", którzy spinają się w komentarzach niż z samej wrzutki.
Zgłoś
D................n 2013-02-03, 15:14
Torgg napisał/a:

A napisał gdzieś, że wierzy w szatana? Nie? To morda w kubeł i do książek ;]

Glen Benton z Deicide wypowiadał się w ten sposób że Szatan rządzi światem, przejawia się on nie jako postać fizyczna tylko jako symbol buntu i przeciwieństwa. Ktoś wspomniał o Vargu...Varg zasłynął z tego że zabił gitarzystę Mayhem, kościoły wyszły dopiero podczas śledztwa.
Zgłoś
Vaco91 2013-02-03, 18:37
Kur*wa z jednej strony ciapaci a z drugiej jakieś poj*eby podpalacze sataniści. Wypier*alam w kosmos.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem