📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za tego typa zawsze piwko
Gabriel Ig-lazy-ass
Przyznam zabawne
Ale wygląda jak jakaś próba pokazania islamu w dobrym świetle.
Ale wygląda jak jakaś próba pokazania islamu w dobrym świetle.
manieeee napisał/a:
premium122
Co za gówno..
To jest zajebiste , niepotrzebnie pajacujesz
Szczerze pisałem.Obejrzałem bo miał dobre numery więc liczyłem , że i tym razem bedzie do śmiechu.Ale sie przeliczyłem.Dostał petrodolary od saudów i namietnie wciska nam głupoty , że to normalni ludzie.Imam dałby sygnał z minaretu to by go zeżarli do kości.
W cale ciapate tak nie łapią żartów o sobie. Jak byłem w Tunezji, a jest to kraj o nie tak radykalnym islamie jak Sudan, idąc przez medinę mały ciapak udawał że strzela do znajomej, więc sobie zażartowałem little terrorist. Jakie oburzenie z tego powstało, zamiast jednego chłopca pojawiło się kilkunastu ciapaków drących ryja Who is terrorist?!, USA is terrorist! Chwila grozy była ale wkurwienie kilku ciapaków bezcenne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów