📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
...i do domu na piechotkę po takiej przygodzie
Barnellini napisał/a:
Odechce się rumakowania na jakiś czas
Nie sądzę. Takich debili NIC nie nauczy rozumu. Muszą zginąć, wtedy będą normalni. Choć w kawałkach.
Jestem ciekawy czy pozniej gdzies wieczorem nie oblewa ich zimny pot i nachodzą myśli "Kurwa przecież mogło mnie nie być juz na tym świecie. Kończę z tym motocyklowaniem "
zbynekmaslanka napisał/a:
Jestem ciekawy czy pozniej gdzies wieczorem nie oblewa ich zimny pot i nachodzą myśli "Kurwa przecież mogło mnie nie być juz na tym świecie. Kończę z tym motocyklowaniem "
Żeby mieć takie przemyślenia to trzeba mieć czym myśleć a nie mieć tylko 1 komórkę z opcją "trzeba zapuerdalac"
Gościu wygrał na loterii. Swoją drogą musiał mieć amortyzator skrętu, bo coś za łatwo mu poszło wyprostowanie maszyny.
Najlepsze, ze powiedzial, ze wbila mu sie noga w motocykl i nie moze zejsc
Dobrze, ze nie wpadł w ten samochód ale szkoda, ze sie nie rozjebał na tym murku, było by jednego debila mniej..
jak myslicie noga do amputacji po tym co mówi na koniec ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów