📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
zoofilia nie powinna być na hardzie ?
i to jest normalny zwierzak a nie kurwa jakis smierdzacy niewychowany pies. pozazdroscic
Zajebisty ten Arturek. Wielki browar. Ale jakby mi tak gadała 24 na dobę, to by była na niedzielę po rosole
Co do psa - mam i psa i kota. Wolę futrzaki.
Co do psa - mam i psa i kota. Wolę futrzaki.
ja bym ja nauczył innych słów
kruwa jakie zabawne
coval jesteś tak skurwiony, że aż zabrakło mi słownika.
Chyba nie widzi na oczy, bo gapi się ciągle w jedno miejsce, choć w sumie raz jeszcze papuga go nie dotknęła a już zamknął oczy by ją przytulić.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów