📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
A potrafi powiedzieć a***h ak**r to pewnie w chuj często tego używasz w domu, z czego wniskouję, że jesteś pierdolonym muslimem, won na pustynię, gdzie twoje miejsce
@up
materiał własny w tym przypadku oznacza, że to tylko montowałem i nie mów tak do mnie bo mam słabe serce i mogę umrzeć
no chyba, że to ironia była
materiał własny w tym przypadku oznacza, że to tylko montowałem i nie mów tak do mnie bo mam słabe serce i mogę umrzeć
no chyba, że to ironia była
@up
Jeżeli serio możesz umrzeć od takiego słabego pojazdu, to obawiam się, że problemem moze nie być serce, a bycie pizdą.
ps. Łap piwo.
Taka sytuacja.
Jeżeli serio możesz umrzeć od takiego słabego pojazdu, to obawiam się, że problemem moze nie być serce, a bycie pizdą.
ps. Łap piwo.
Nigdy tego nie napisałem teraz napiszę. Za materiał własny zawsze piwko.
nie wydaje Wam się już to nudne?
Allah Akbar !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów