18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Gadka
dextress • 2014-03-07, 15:11
Internet explorer nie wstydzi się zapytać , czy ma być domyślną przeglądarką, a Ty wstydzisz się zagadać do dziewczyny?
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Chleb razowy 2014-03-07, 15:23 156
Internet Explorer ma przynajmniej bogatych rodziców, a ja nie
Zgłoś
1.Michal 2014-03-07, 15:35 3
Jak zagadam i się zgodzi, to znaczy, że za łatwa.
Zgłoś
fryc88 2014-03-07, 15:41 1
Nie wiem czy było czy nie było, ale zajebiste

rapideo.pl/polecam,fryc88
Zgłoś
Mr.Drwalu 2014-03-07, 15:49 9
- Czy ja się dodzwoniłem do obsługi klienta?
- Tak.
- Możecie sprawdzić z jakiej przeglądarki korzystam?
- Skoro pan dzwoni to zapewne Internet Explorer.

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
lysout 2014-03-07, 16:03 11
IE - przeglądarka służąca do zlokalizowania i ściągnięcia innej przeglądarki. Fenomen
Zgłoś
elektrycerz 2014-03-07, 16:08 27
Ten żart pojawił się w internecie jakieś 5 lat temu... Ale jeśli ty używasz IE to pierwszy raz zobaczyłeś go właśnie dzisiaj
Zgłoś
Zekvaer 2014-03-07, 17:12
Z tego co słyszałem to IE dorównuje teraz przeglądarkom typu chrome czy mozilla a nawet jest od niech lepszy.
Zgłoś
KorkyTaczer 2014-03-07, 17:41
bylo gdzies dawno na miszczach

Nie było mnie w planach.
Zgłoś
Dalione 2014-03-07, 17:59
@KorkyTaczer
Na czym?
Zgłoś
Papyndekel 2014-03-07, 18:26
Trochę nieaktualny żarcik, bo nowy IE osiąga lepsze wyniki niż konkurencyjne przeglądarki jak Chrome czy Firefox. Na niekorzyść działa jedynie zdecydowanie mniejsza ilość możliwych wtyczek do wgrania.
Zgłoś
jbone 2014-03-07, 18:27 1
dobra zapytać:

-ale explorer pyta czy stać się domyślną przeglądarką.i tylko tyle.ale nawiązujesz do stosunków facet dziewczyna.

nie myl kurwa software'a z hardwarem.przeglądarka to przeglądarka
palcówka to palcówka.może mineta, może coś więcej.może nic więcej- to jest hardware fizyczny sprzęt

puenta:

z kobietami jest jak z softem 0 albo 1

pozdro dla kumatych.
Zgłoś
t................t 2014-03-09, 0:56
Tekst starszy od Sadola.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów