Internet explorer nie wstydzi się zapytać , czy ma być domyślną przeglądarką, a Ty wstydzisz się zagadać do dziewczyny?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Internet Explorer ma przynajmniej bogatych rodziców, a ja nie
- Czy ja się dodzwoniłem do obsługi klienta?
- Tak.
- Możecie sprawdzić z jakiej przeglądarki korzystam?
- Skoro pan dzwoni to zapewne Internet Explorer.
- Tak.
- Możecie sprawdzić z jakiej przeglądarki korzystam?
- Skoro pan dzwoni to zapewne Internet Explorer.
IE - przeglądarka służąca do zlokalizowania i ściągnięcia innej przeglądarki. Fenomen
Ten żart pojawił się w internecie jakieś 5 lat temu... Ale jeśli ty używasz IE to pierwszy raz zobaczyłeś go właśnie dzisiaj
Z tego co słyszałem to IE dorównuje teraz przeglądarkom typu chrome czy mozilla a nawet jest od niech lepszy.
bylo gdzies dawno na miszczach
Trochę nieaktualny żarcik, bo nowy IE osiąga lepsze wyniki niż konkurencyjne przeglądarki jak Chrome czy Firefox. Na niekorzyść działa jedynie zdecydowanie mniejsza ilość możliwych wtyczek do wgrania.
dobra zapytać:
-ale explorer pyta czy stać się domyślną przeglądarką.i tylko tyle.ale nawiązujesz do stosunków facet dziewczyna.
nie myl kurwa software'a z hardwarem.przeglądarka to przeglądarka
palcówka to palcówka.może mineta, może coś więcej.może nic więcej- to jest hardware fizyczny sprzęt
puenta:
z kobietami jest jak z softem 0 albo 1
pozdro dla kumatych.
-ale explorer pyta czy stać się domyślną przeglądarką.i tylko tyle.ale nawiązujesz do stosunków facet dziewczyna.
nie myl kurwa software'a z hardwarem.przeglądarka to przeglądarka
palcówka to palcówka.może mineta, może coś więcej.może nic więcej- to jest hardware fizyczny sprzęt
puenta:
z kobietami jest jak z softem 0 albo 1
pozdro dla kumatych.
Tekst starszy od Sadola.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów