Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Piwo za spełnienie życzenia niewolnika.
Haha. Na pewno ustawione. Przecież takie zachowanie jest zabronione przez prawo. To zwyczajnie nielegalne. Jak do tego mogło dojść?
Pewnie nie znał prawa i nie wiedział, że tak nie wolno.
Wolny mężczyzna sam stanowi prawo kierujac indywidualnym podejściem do każdej sytuacji.
To w Syrii dopiero są wolni ludzi, tylko się tam przeprowadzić.
Niewolnik w samochodzie i wolny mężczyzna.
Ale zaraz, skoro jest niewolnikiem, to jak może mieć samochód i do tego jeździć sobie samopas w dowolnym kierunku? A poza tym, czy teraz ten "wolny mężczyzna" jeśli przegra w sądzie, to nie będzie zamknięty w lochu (jak niewolnik)?
Przykład zderzenia dwóch swiatów. Niewolnik w samochodzie i wolny mężczyzna. Niewolnik uważał, że moze wkurwić wolnego mężczyznę jeśli tylko pozwala na to prawo napisane przez jego właścicieli. Wolny mężczyzna sam stanowi prawo kierujac indywidualnym podejściem do każdej sytuacji.
Piwo za spełnienie życzenia niewolnika.
Haha pewnie jesteś takim januszem jeżdżącym opelkiem i kozaczącym z gumowym pistolecikiem ;3
Niewolnik? Koleś nawet nie pisnął. To ta kurwa z pistoletem jest zniewolona strachem.
No ale inteligencja przynajmniej mi nawet po szkoleniu wojskowym nakazuje nie szpuńcić do gościa z klamką. Z pięściami to raz wskoczylem na nożownika kiedyś tam dawno i skończyło się, że i tak spierdalałem, nie bałem się o życie tylko szkoda mi było koszulki - świeżo wyprana była, jeszcse wtedy mama prała. Tak na serio można przecież nagrać ryj, nagrać blachy, przeprosić a na drugi dzień planować co dusza zapragnie.
Ale zaraz, skoro jest niewolnikiem, to jak może mieć samochód i do tego jeździć sobie samopas w dowolnym kierunku? A poza tym, czy teraz ten "wolny mężczyzna" jeśli przegra w sądzie, to nie będzie zamknięty w lochu (jak niewolnik)?
Samochód jest przywilejem za dobrą służbę.
Właściciel napewno będize chciałzadość uczynienia za uszkodzenie własnosci. Jego niewolnicy muszą pracować, zeby przynosić im zyski.
Czego nie rozumiesz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów