📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bula9304 napisał/a:
Soczysty kopniak w buźkę...niestety dyskwalifikacja kopiącego
to po chuj tak się czaił ?!?!
: kopnięcia na głowę przeciwnika dotykającego powierzchni pola walki jakąkolwiek częścią ciała poza stopami są zabronione przez co ten typ podobno przegral, ale co zajebal to zajebal
: kopnięcia na głowę przeciwnika dotykającego powierzchni pola walki jakąkolwiek częścią ciała poza stopami są zabronione przez co ten typ podobno przegral, ale co zajebal to zajebal
Jak dla mnie wygral .
Szkoda ze go zdyskwalifikowali. Ale kopniak rozkurwiacz Czaił sie jak małpa więc sie należalo
Nililgard napisał/a:
Pierwszy filmik powinien trwać 4 sekundy, a nie kurwa 125 -.-
To obejrzyj 4 sek. i wyłącz i nie marudź
niby zagrywka taktyczna niby umiejętnie ją wykorzystał ale jednak niesmak pozostaje. on szedł walczyć i z punktu widzenia wszystkich innych oprócz wygranego to się nie spisał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów