dziadek ma jeszcze moc
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Gorzej pewnie znosi upadki.
@p47
Nie każdy ma takie predyspozycje. Chyba że jesteś wyznawcą ideologii "zwycięzcy"
Nie każdy ma takie predyspozycje. Chyba że jesteś wyznawcą ideologii "zwycięzcy"
Śmiejcie się. Wy w tym wieku będziecie pod siebie robić czekając na emeryturę
Fejk, Gandalf jeździł na koniu.
Wiecie wszystko fajnie pięknie. Podziwiam kolesia, że ma zapał. Niestety jak wyjebie się raz, a dobrze i kość pęknie to zaczną się komplikacje w karierze. Jako, że to człowiek starszy, zrastanie się kości to inna bajka, niżeli u młodziaków.
Wszystko spoko, fajny dziadek, ale gdzie tu sadistic?
u nas w Polsce wielu wolałoby się zamienić żeby pozapierdalać na deskorolce niż nakurwiać jeszcze 7 lat w kołchozie
Raz się wypierdoli i wszystkie kości złamane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów