📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
teraz żeby być sławnym w internecie wystarczy się przebrać za czarodzieja i biegać po ulicy
Przynajmniej nie siedzi przed kompem i nie marnuje życia tylko dobrze się bawi.
@up wolę jednak siedzieć przed kompem, również dobrze się bawiąc, niż biegać po mieście w przebraniu Gandalfa, robiąc jakieś pojebane rzeczy. Przynajmniej wiem, że nie jestem popierdolony.
@PilakNaFejmnie sam byś nie wpadł na taki pomysł więc daruj sobie ... Dobry styl muszę ogarnąć taką czapę i brodę to na imprezę tak pójdę
Powiedział koleś, który właśnie siedzi przed kompem i "marnuje czas"
@up chyba tak
@Schabik przegapiłeś internet
Kutas style gimby pierdolone...
@JakisRusek
Powiedział koleś, który właśnie siedzi przed kompem i "marnuje czas"
A może dodał tego komenta z telefonu podczas lotu na spadochronie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów