Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Władca_Sucharów
Zdaj sobie sprawę jak bardzo można sp🤬olić żart przez jedną małą literę zamiast wielkiej
Zdaj sobie sprawę jak bardzo można sp🤬olić żart przez jedną małą literę zamiast wielkiej

@up pozwól ze poprawie:
Dlaczego Frodo nie schował pierścienia w dupie ?
-
-
-
Bo wtedy Sam by zniknął
-
-
-
Bo wtedy Sam by zniknął
Atrocek napisał/a:
Źródło: FB - Teh Lurd Of Teh Reings
Ja daję piwo za nazwę strony

Pięknie to się czyta. Kluchy w gębie!
Spróbujmy tak:
-
-
-
Bo nie był pedałem jak Władca_Sucharów i flaszka.
-
-
-

Aragon1988 napisał/a:
Spróbujmy tak:
-
-
-
A sądziłem, że bardziej się tego zj🤬 nie da.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie