📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tej z prawej powinien z łokcia zajebac to by się w fotel wkleić
Tylko baba mogła wpaść na pomysł pryśnięcia gazem w aucie w którym sama się znajduje
Normalnie jak w klatce z małpami.
HenrykS . spod klawiszy mi to wyjąłeś.
HenrykS . spod klawiszy mi to wyjąłeś.
A później pierdolone lewaki mówią że takie ścierwo ma prawa. Jakby podczas aresztowania pies mógł napierdalać pałą żeby czarny się w fioletowy zmienił. Później ciężka praca w wiezieniu, kryzysowe ilości żarcia. To może by się małpy czegoś nauczyły.
Na zachodzie zwierzęta mają już większe prawa niż ludzie. Dla przykładu w lewackim rozumieniu uśpienie kundla(już nawet glośno wolè nie myśleć jakby ktoś zajebał łopatą) to zbrodnia, okrucieństwo i bestializm, a z drugiej strony aborcja to zabieg kosmetyczny i przywilej kobiety a nawet obowiązek
Leatherface napisał/a:
Na zachodzie zwierzęta mają już większe prawa niż ludzie. Dla przykładu w lewackim rozumieniu uśpienie kundla(już nawet glośno wolè nie myśleć jakby ktoś zajebał łopatą) to zbrodnia, okrucieństwo i bestializm, a z drugiej strony aborcja to zabieg kosmetyczny i przywilej kobiety a nawet obowiązek
To się nazywa wysoka samoświadomość. Wiedzą że są spierdoleni to lepiej się nie rozmnażać. Tylko mogli by to zrobić porządnie i sznur na szyję. Rozwiązali by problem przeludnienia, emisji co2 i śmieci.
Z logicznego punktu widzenia zgodnie ze swoją doktryną powinni się samounicestwić, tylko jest jeden mały problem, a mianowicie lewacka logika = brak logiki...
Przecież one walczą o swoje równiejsze prawa i przywileje, płacić za coś, co powinno być darmowe ze względu na to że jest kobietą
Gość był w pasach, mógł się rozpędzić i w coś przypieprzyć
Szkoda, że gościu nie przypierdolił w mur albo drzewo.
One raczej nie miały zapiętych pasów
One raczej nie miały zapiętych pasów
HenrykS. napisał/a:
Tylko baba mogła wpaść na pomysł pryśnięcia gazem w aucie w którym sama się znajduje
to żel
gościu myślał ze będzie ruchansko a tu szmatu miały naszykowane bilet w jedna stronę
gdzie jest druga część z tego jak je ćwiartują? na hardzie już czy trzeba poczekać?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów