📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Teutonic napisał/a:
Ale kurwa zjeby
Nie. Po prostu bardzo im się chciało LPG, i nałóg wygrał ze zdrowym rozsądkiem oraz profesjonalizmem.
To już bardziej pasuje! Jest beczka jest dżingiel! Jest piwo!
Jakim trzeba być degeneratem żeby kraść kosztującą pare peso/sol/bolivarów butlę z gazem. Jak przebiegał tu proces myślowy i decyzyjny?
Początek roku i mamy już zwycięzców konkursu na najglupszych złodzieji roku
romek134 napisał/a:
Jakim trzeba być degeneratem żeby kraść kosztującą pare peso/sol/bolivarów butlę z gazem. Jak przebiegał tu proces myślowy i decyzyjny?
Tam w butli jest dżinn. Nie wiesz?
Po skoku jednego napierdala łeb a drugiego dupa. Szkoda, że właściciel nie miał piesków. Byłby weselszy film
romek134 napisał/a:
bimberek się zrobi szybciej jak nie będzie przerw w dostawie ciepła
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów