📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Po to mają tyle otworów by je powypełniać... SZMATY!!!
Bo baby to fałszywe szmaty. Swojemu żadnych perwersów nie zafunduje, ale marzy jedna z drugą kurwą o czymś więcej niż na jeźdźca wieczorem przy zgaszonym świetle.
Jasieq napisał/a:
Bo baby to fałszywe szmaty. Swojemu żadnych perwersów nie zafunduje, ale marzy jedna z drugą kurwą o czymś więcej niż na jeźdźca wieczorem przy zgaszonym świetle.
Swój ciągnie do swego. Skoro w swoim życiu miałeś tylko takie, to widocznie na nic lepszego nie zasługujesz
film średnich lotów, w ogóle teraz te komedia są tak chujowe, że pośmiać się można już tylko w necie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów