...nowego "hitu" internetu. Wstawiam, bo kobitka ma fajne kształty i ruchy; jakich brakuje skośnookim wypierdkom. Jeśli nie chcecie się uczyć kroków polecam przewinąć do 1:55.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Całkiem apetyczna damulka
a ja w tytule widzę gangbang style...co ze mną nie tak:-(
Teired napisał/a:
Całkiem apetyczna damulka
A ja zawsze zastanwiałem się czy takie betony łapią tylko pijanych kolesi na dyskotece.
naprawdę nie pokazała cycków ??? lipa...
Gangnam, a nie gangman.
kawał dobrej giry!
To ma być fajne? Typowy hamburger z USiA. Grube uda, i bejsbolówka na ryju. I jeszcze ta proporcja sylwetki. Kunus z US i tyle. Nie umywa się do polskich dziewczyn
Ma większego bajcepsa niż niejeden z nas. Niestety. O girach nie wspomnę.
klint0n napisał/a:
Ma większego bajcepsa niż niejeden z nas.
założę się o stówę, że jeszcze jedną część ciała może mieć porównywalnie dużą
Cytat:
Wstawiam, bo kobitka ma fajne kształty i ruchy; jakich brakuje skośnookim wypierdkom
A tam pierdolisz jak potłuczony. Widać, że podjada po nocach i już ma spasione męskie ruchy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów