📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Rzygać mi się chcę jak widzę te wszystkie gówniane przeróbki / covery i inne gówna szajsbang stajl. Było mineło - po chuj drążyć temat.
Jak dobrze, że nigdy tego gówna nie oglądałem ani nie słuchałem.
gonzo3211
Poleciałeś po bandzie, jak nie ogladales ani nie sluchales to skad wiesz, ze to gowno? Widze, ze masz swoje zdanie
Poleciałeś po bandzie, jak nie ogladales ani nie sluchales to skad wiesz, ze to gowno? Widze, ze masz swoje zdanie
Dziwię się, że jeszcze zbiornika na to nie ma
Bądź co bądź miliard wyświetleń na yt powoduje oczopląs
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Nie ma to jak nazwać coś zjebanym co i tak odnosi sukces, którego większość z nas nigdy nie odniesie. W takim razie czym jest to co Wy będziecie robić? Rozumiem, że można tym rzygać ale tak działa XXI wiek - pojawia się jakaś rzecz, staje się popularna i wszyscy się nią jarają, produkt zamienia się pieniążki by potem zniknąć wśród wielu innych. Wyjątkiem jest sprawa smoleńska
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów