Wiem, że jebaniec koreaniec był już do znudzenia, ale chuj z tym!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Hehehehe fakt, że człowiek już tym żyga, ale w takiej wersji całkiem niezły łach Kielon!
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Ogółem wkurwiają mnie wstawki z tym ... ale to jest zajebiste
azzz z prawym do lewego mi sie skojarzylo
@sauerps
Z tego nigdy nie było łacha, powtarzam NIGDY! A to że pół świata się tym jara to tylko potwierdza to, że koniec naszej cywilizacji jest bliski (oraz to że ludzie mają niski poziom rozrywki)
Z tego nigdy nie było łacha, powtarzam NIGDY! A to że pół świata się tym jara to tylko potwierdza to, że koniec naszej cywilizacji jest bliski (oraz to że ludzie mają niski poziom rozrywki)
na 4chanie to wyciągnęli, kolejny ich trolling, a ludzie, jak rybki, złapali się na przynętę. Mówię o Gangnam Style, samo z siebie by to nie zdobyło takiej popularności...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów