📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znowu to gówno... liczę na to że materiał zgnije w poczekalni.
Nawet nie oglądałem, ale specjalnie dla Ciebie dam piwo, żeby weszło na główną
Aż w paintcie namalowałem co o tym sądzę
@up
Co jak co, ale rysunek to przechuj. Piwo
@temat
Ile razy jeszcze będę musiał to usłyszeć? Raz - okej, drugi raz - niech będzie. Ale do jasnej cholery, ileż można!?
Co jak co, ale rysunek to przechuj. Piwo
@temat
Ile razy jeszcze będę musiał to usłyszeć? Raz - okej, drugi raz - niech będzie. Ale do jasnej cholery, ileż można!?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nie, nie potrafię w inny sposób oddać emocji, które towarzyszyły mi podczas oglądania tego filmiku.
Nie, nie potrafię w inny sposób oddać emocji, które towarzyszyły mi podczas oglądania tego filmiku.
Autorzy tego typu gowna poczuli widownie w kitajcu i nagrywaja chuj wie co, byle by "Gangnam" w nazwie bylo a suby sie posypia. Chuj w dupe vlogerom i modzie na zarabiane na YT.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów