📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To po prostu podróżująca trupa cyrkowa. Klown, karzeł i kobieta z brodą.
*podjebał bym ich na policję, że wożą kurdupla bez fotelika.
*podjebał bym ich na policję, że wożą kurdupla bez fotelika.
Zalewski nie ma krasnali a na dowód bardzo proszę linka nowiny24.pl/ciezarowka-cyrku-zalewskiego-utknela-pod-mostem-kolejowym-...
loda_szmato napisał/a:
Dobra dobra, niech pokaże co odpierdolił, że się patole do niego dojebały.
Fajnie oceniać wszystko z jednego punktu widzenia - to takie polskie!
Nie no prawdziwym męstwem jest wyskoczyć w kilku. Nic nie upoważnia Cię do atakowania ludzi na drodze, jeśli tego nie ogarniasz to założę się, że reprezentujesz kastę ortalionowych husarzy...
Jechałem 40 na ograniczeniu 40 bo wiem, że w tym miejscu czasem stoją i suszą. Jakiemuś głąbowi się to nie spodobało i mnie wyprzedził, jego koledzy darli ryja do mnie przez okno i chciał mi drogę zajechać. Kretyn nie widział, że za nim jest radiowóz zaraz go zatrzymali. Chwilę później 3 radiowozy go otoczyły. A na drugi dzień w wiadomościach było, że schwytali pijanego dilera ze sporą ilością za kółkiem karma wraca! Jebani debile.
Pewnie jadą na casting do nowej części Hobbita
Black Snake napisał/a:
Jechałem 40 na ograniczeniu 40 bo wiem, że w tym miejscu czasem stoją i suszą. Jakiemuś głąbowi się to nie spodobało i mnie wyprzedził, jego koledzy darli ryja do mnie przez okno i chciał mi drogę zajechać. Kretyn nie widział, że za nim jest radiowóz zaraz go zatrzymali. Chwilę później 3 radiowozy go otoczyły. A na drugi dzień w wiadomościach było, że schwytali pijanego dilera ze sporą ilością za kółkiem karma wraca! j***ni debile.
A to trzeba mieć nieźle najebane by mieć coś na sumieniu i odpierdalać cyrki na drodze. Taki osobnik z inteligencją ma niewiele wspólnego.
Co to jakies 500+ na karla, ze patusy sie z nimi trzymaja?
Ale bym się dobrze bawił. karłem bym ich napierdalał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów