Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Gangsta squad
~Velture • 2019-08-05, 22:26
Jedziecie sobie spokojnie i nagle wyskakuje do was ekipa z cyrku zalewski

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Wiewór 2019-08-06, 8:07 7
To po prostu podróżująca trupa cyrkowa. Klown, karzeł i kobieta z brodą.

*podjebał bym ich na policję, że wożą kurdupla bez fotelika.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
pepepe 2019-08-06, 8:23
Czy to ten słynny wariat z bazarowej ?
Zgłoś
shawshank 2019-08-06, 9:38 1
Zalewski nie ma krasnali a na dowód bardzo proszę linka nowiny24.pl/ciezarowka-cyrku-zalewskiego-utknela-pod-mostem-kolejowym-...
Zgłoś
cesarz1982 2019-08-06, 9:41
Velture napisał/a:

No, kurwa dwóch meszczyz. Czytać nie umiesz?

Dwóch męczyzn

Zgłoś
ZajętyPelikan 2019-08-06, 10:03 2
loda_szmato napisał/a:

Dobra dobra, niech pokaże co odpierdolił, że się patole do niego dojebały.
Fajnie oceniać wszystko z jednego punktu widzenia - to takie polskie!

Nie no prawdziwym męstwem jest wyskoczyć w kilku. Nic nie upoważnia Cię do atakowania ludzi na drodze, jeśli tego nie ogarniasz to założę się, że reprezentujesz kastę ortalionowych husarzy...
Zgłoś
yeahbakka 2019-08-06, 10:15 1
PATOgen wciąż aktywny...
Zgłoś
TheMoedig 2019-08-06, 10:32
Friz z ziomkami

adasda
Zgłoś
Black Snake 2019-08-06, 11:04 8
Jechałem 40 na ograniczeniu 40 bo wiem, że w tym miejscu czasem stoją i suszą. Jakiemuś głąbowi się to nie spodobało i mnie wyprzedził, jego koledzy darli ryja do mnie przez okno i chciał mi drogę zajechać. Kretyn nie widział, że za nim jest radiowóz zaraz go zatrzymali. Chwilę później 3 radiowozy go otoczyły. A na drugi dzień w wiadomościach było, że schwytali pijanego dilera ze sporą ilością za kółkiem karma wraca! Jebani debile.

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Reinvented 2019-08-06, 11:18 1
Pewnie jadą na casting do nowej części Hobbita
Zgłoś
sereja3 2019-08-06, 11:51 3
Black Snake napisał/a:

Jechałem 40 na ograniczeniu 40 bo wiem, że w tym miejscu czasem stoją i suszą. Jakiemuś głąbowi się to nie spodobało i mnie wyprzedził, jego koledzy darli ryja do mnie przez okno i chciał mi drogę zajechać. Kretyn nie widział, że za nim jest radiowóz zaraz go zatrzymali. Chwilę później 3 radiowozy go otoczyły. A na drugi dzień w wiadomościach było, że schwytali pijanego dilera ze sporą ilością za kółkiem karma wraca! j***ni debile.

A to trzeba mieć nieźle najebane by mieć coś na sumieniu i odpierdalać cyrki na drodze. Taki osobnik z inteligencją ma niewiele wspólnego.
Zgłoś
EksplozjaSmaku 2019-08-06, 14:02
Co to jakies 500+ na karla, ze patusy sie z nimi trzymaja?
Zgłoś
Ivanowic 2019-08-06, 14:33
Krasnale były chyba bardziej agresywne...ten to taki do ogrodu
Zgłoś
Concentrat 2019-08-06, 14:42
Ale bym się dobrze bawił. karłem bym ich napierdalał
Zgłoś
barbekiu 2019-08-06, 15:26
Elf, krasnolud i czlowiek:)
Zgłoś
Nufrevi 2019-08-06, 16:03
~PowerBoBass napisał/a:

Dwóch co?

meszczyzn, bo do mężczyzn im brakuje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów