📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Pierwszy raz z domu wyszedłeś? I to jeszcze zimą?
nienawidzę tych latających fabryk łajna co to tylko żrą, gruchają i wskakują na siebie....
Pewnie nie może się opanować od innych ptaków
Co za zjechany świat. Już nawet gołębie się lansują...
sadystycznie bolesny napisał/a:
Pierwszy raz z domu wyszedłeś? I to jeszcze zimą?
Znaczek przy nicku, cycki w awatarze, mam Ci jeszcze kutasa pokazać na dowód, że jestem kobietą?
Wiesz co się liczy? Szacunek ptaków ulicy!
Znaczek przy nicku, cycki w awatarze, mam Ci jeszcze kutasa pokazać na dowód, że jestem kobietą?
Każdy jebany wpis w poczekalni otwierasz w nowej karcie żeby sprawdzić jakiej płci jest autor danego tematu? To spoko, ale ja mam wyjebane
Prawdziwy mada sraka
spalonych mostach autor ponoć nie znany chociaż ja znam gościa
Pokaz cycki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów