📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Waszka G, z ta roznica, ze Ci robia sobie jaja, a Waszka jest po prostu ostry jak maczeta
No, co? Wesolutkie i z jajem. Może nie genialne, ale niezupełnie żenujące. I nawet Rubik gościnnie wystąpił...
@Kano
Ten "klip" jest dobry właśnie przez występującego gościnnie P.Rubika
Ten "klip" jest dobry właśnie przez występującego gościnnie P.Rubika
ten co nawija, w czerwonej koszulce i czapce - na pierwszy rzut oka wygląda jak RastaSoldat
ooo widze, że słonal leci. Pamietam jak sam murzyniłem z chłopakami na rewirze lata temu słonecznik to obowiązkowy posiłek każdego osiedlowego koczownika xD
Creaters napisał/a:
chodzi Ci o szefa pacanów?
co najlepsze "pacan" w ruskim, ukrainskim nie jest negatywnym słowem. Pacany to na wschodzie koledzy, chłopaki itp
Creaters napisał/a:
chodzi Ci o szefa pacanów?
tak jeszcze apropo gangsterow,to cos z twojego podpisu mi przypomina :
youtube .com/watch?v=RSDadVrHJ3s
kurwa znow nie dziala hostowanie filmikow z YT ?
Szef gangu, to taki ukraiński Peja
kurde jakie flow hahaha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów