📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Nie dosyć, że musiałem gejów oglądać, to na dodatek plakat "Zmierzchu". Życzę Ci, aby i Ciebie to spotkało, bo mam przez Ciebie uraz psychiczny
ziomek z psem - dlaczego fail? ziomek powinien miec tygrysa na smyczy?
moim zdaniem jemu nie jest potrzebny pies obronny. buraki z amstafami i innymi chujami maja kompleksy. moje zdanie o
moim zdaniem jemu nie jest potrzebny pies obronny. buraki z amstafami i innymi chujami maja kompleksy. moje zdanie o
a postawię piwo za polską wódeczkę
Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
HA HA gościu na Pierwszym obrazku wygląda jak Teenage Mutant Ninja Turtles
na 11 zdjęciu w komentach to nasz słynny polski gangsta raper KULA ? Sorry, ale ja mało ambitnej muzyki słucham, więc nie jestem do końca uświadomiony...
koszulka se osrał gangster. Koszula sportowa. Z przodu żółta z tyłu brązowa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów