Brazylia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Po walce mogą sie polozyc na zielonej kanapie
Hahaha jak w grze komputerowej gdy przypadkiem trafisz sojusznika wtedy ten zaczyna strzelać do ciebie xD
ja pierdole - to wygląda jakbyśmy grupą znajomych w jednej sali w csa grali - podzieleni na 2 drużyny przeciwko sobie- tylko te pojeby cisną rundkę w realu
Kanonada na ślepo jak w "Bułgarski Pościkk"
idzie się pogubić ale za to światło w aucie zgasili wychodząc z auta
I tak jakoś wolno płynie nam czas na tym wysypisku śmieci.
hokej1986 napisał/a:
To kto do kogo strzelał?
Tak.
Ważne, by strzelać. Ważne, by przy tym biegać.
Tylko nie pytaj - dlaczego - oni też nie wiedzą.
W marcu 2000 roku na warszawskim Tarchominie policjanci też tak biegali jak debile i strzelali, goniąc tygrysa.
Oddali 57 strzałów, zabili weterynarza.
Tygrysa nie trafili...
Syn_Milionera napisał/a:
Hahaha jak w grze komputerowej gdy przypadkiem trafisz sojusznika wtedy ten zaczyna strzelać do ciebie xD
No nie wiem , wszyscy walą na oślep, ale jak dla mnie to tylko kierowca z jakąś szmatą na głowie wali po swoich.. nawet w 17 sekundzie oddał do kolegi celowany strzał. Akcja godna komedii
Jak dla mnie to banda niedorozwojów próbowała skasować gościa w żółtej sukience, ale ten im uciekł i nagle dostali się pod ogień niewidocznego strzelca/strzelców gdzieś z okolicy bramy (dolny lewy róg) Odsiecz użyła czegoś ciut mocniejszego i o lepszym zasięgu niz zwykle pistoleciki bo jeden padł k. białego samochodu dobre 50 m od strzelców.
MDR napisał/a:
Jak dla mnie to banda niedorozwojów próbowała skasować gościa w żółtej sukience, ale ten im uciekł i nagle dostali się pod ogień niewidocznego strzelca/strzelców gdzieś z okolicy bramy (dolny lewy róg) Odsiecz użyła czegoś ciut mocniejszego i o lepszym zasięgu niz zwykle pistoleciki bo jeden padł k. białego samochodu dobre 50 m od strzelców.
analiza oczywiście fachowa, rzeczowa i trafna. podpisuję się pod nią.
co nie zmienia faktu że te małpy w pewnym momencie faktycznie zaczęły do siebie napierdalać. xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów